Pelaajahaastattelussa Jermu #11

8.11.2012

Tänään torstaina 8.11.2012 klo. 13.13 pelaajahaastattelussa on mustapaitojen varakapteeni Savottatien shemeikka, kaikkien äitien toivevävy ja hullukoira jo syntyessään: Jere Blom

 

 

Nimi? Jere "El Jefe" Blom

Onko paha paikka? Usein tuntuu siltä, että on. Mutta vanne ei pahasti purista päätä enkä tunne, että mua seurataan. Mä oon valon lapsi, joten tää marras-joulukuu akseli on hiukka hankalaa kikertää läpi.

Kenkämerkki? Nikellä mä hölköttelen. Niken muotoilu sopii vaan mun töppösiin parhaimmin.

Käytätkö pelikalsareita? En todellakaan. Sen jälkeen, kun on nähny Mäkelän Jallun pelikalsarit, ei ajatus sellasten käyttämisestä tunnu enää mielekkäältä. Sama hommahan se on moottoreissakin: vapaasti hengittävässä on tietynlaista raakaa alkukantaisuutta.

Parasta elämässä? Hmm. Kaverit, onnistuminen, se kun aina joskus muistaa nauttia niistä pienistä jutuista. Ei tän elämän pitäis olla niin kauheen vakavaa ja kiireistä. Mä arvostan suuresti ihmisiä, joilla löytyy sitä pilkettä silmäkulmasta ja speel-öögaa.

Sulla on sanan säilä hyvin hallussa, mistä moinen on peruja vai onko reenin tulos? Mun on itse vaikee sanoo onko hyvin vaiko ei. Se on ainakin selvää, että koulussa äidinkielessä mä olin surkee. Siitä on oikein mustaa valkosella. Pidän värikkäästä ja vähän normaalista poikkeavasta ilmaisusta. Suomenkielestä saa ihan hassua, ku vähän viittii neppailla.

Miehen vahvuudet ja heikkoudet parketilla ja nyt ei ole kyse Kirjaksen lavatansseista? Lavatanssit onkin ainakin toistaseks jääny käymättä. Heikkouksia nyt ainakin on vasen jalka, hitaus ja voiman puute. Vahvuuksia vois olla puolustaminen ja se, että kyl mä mielestäni laitan aina kaikki peliin, ku tennarit vedetään kireelle. Se on muuten aika jännä homma, miten persoona muuttuu ku saa ne rusetit solmittua.

Neljä peliä takana, edellinen päättyi “ hivenen “ nolosti. Itse olet huilannut nyt kaksi viime peliä. Mitä mieltä kauden alusta? No, ihan rehellisesti mä oon sitä mieltä, että meillä on just sen verran pisteitä tällä hetkellä ku sopi odottaa. Sinä aikana ku mä oon ollu mukana, meidän alkukausi on ollut joka kerta heikko, mutta se on parantunu kevättä kohti koko ajan. Se johtuu varmasti monesta asiasta, mutta liian myöhään me aloitellaan meidän valmistautumista kauteen joka tapauksessa. Me ollaan päästetty ihan liikaa omiin ja tehty ite ihan liian vähän. Se on vähän huono yhdistelmä. Meidän hyökkäys paranee pelaamalla ja harjottelemalla, mutta puolustaminen on ennen kaikkea asennekysymys. Ja mun mielestä asenteesta voi itse kukin päättää mennessään kentälle. Mua ei niinkään kiristä esim. tahattomat epäonnistumiset, mutta mä nään välittömästi punasta, jos ei löydy tahtoo tehä vastustajan elämästä niin vaikeeta ku mahdollista. Edellisestä pelistä en haluu sanoo mitään ku en ollu ite kentällä.

Odotukset kaudelle? Kyllä meidän pitää olla pettyneitä, jos me ei olla pleijareissa. Nyt on saatu pitkästä aikaa uusia hyviä jätkiä ja kilpailua rinkiin, joka tulee ajan kuluessa näkyyn positiivisesti. Jape on meille todella iso pelaaja monessakin mielessä. Mutta kyllä muidenkin pitää pystyä pelaan hyvällä tasolla. Liigan taso on koventunut vuosi vuodelta ja me annettiin tossa muutama vuosi monelle muulle jengille eteen. Nyt on onneks taas sellasta tekemisen meininkiä, mistä mä pidän.

Mikä liigaporukka on mieleisin vastus, entä se kaikista v.mäisin? V.mäisin on ehkä Ilves. Kyllä naapureita vastaan on kiva pelata, mutta jotenkin se vaan tuntuu olevan niin, että niiden pelitapa on ihan myrkkyä meille. Mieleisin on TPK, paitsi Samppalinnassa. Se tahmee alusta ei oo mieleinen.

Huhujen mukaan sinä olet aina se peluri reeneissä, jolle saa kertoa seuraavan harjoitteen kahteen kertaan. MIKSI? Mulla on usein asiaa jollekin ja mulla on huono kuulo. Yhdistä noi kaks, ni eikse siitä jo oo luonnollinen seuraus, ettei mee ekasta jakeluun.

Jos saisit vapaasti valita, kenet varastaisit Maxien riveihin jostain muusta liigajoukkueesta? Kyllähän Radik on liigan paras pelaaja, siitä ei pääse mihinkään. Mutta yks pelaaja, jota arvostan on TPK:n Kai Lempinen. Se on hyvä molempiin suuntiin, taitava ja antaa älykkäitä syöttöjä. Varastaisin siis Kaken.

Kenet Mäxeistä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Miksi? Tää on helppo. Jape, koska sen säkällä me päästäis sieltä helposti pois.

Messi vai Cristiano? Tyhmä kysymys. Messi.Maailmassa on tasan yks Ronaldo ja se ei oo krisu.

Vapaa sana/ kommentti: Toivon, että me kehitytään koko ajan, annetaan kaikkemme ja että Hornassa olis yleisöllä mukava kattoo pelejä.