Raportti Mad Max – KylVe

12.11.2012

Mad Max jatkoi Tervarit-ottelussa aloitettua linjaansa – ottamalla toisen kerran peräkkäin kunnolla kuokkaan 2-11 (1-4).

Max-toimitus myötäilee KylVen sivuilla olevaa raporttia http://www.kylve.fi/futsal/ottelut/madmax1.html

Muutamia sekalaisia seikkoja Max-toimituksen silmin: Kotijoukkue oli vaisu. Pelirohkeutta saati –iloa ei ollut. Asenne kaksinkamppailuissa ja oman maalin varjelemisessa oli heikko. Tyhmiä pallonmenetyksiä, huonoja syöttöjä ja olematonta liikettä. Kun pallo menetettiin, ei oltu valmiita puolustamaan. Vaikka palloa pystyttiin jossain määrin hallitsemaan, vaarallisiin maalintekotilanteisiin ei montaa kertaa päästy. KylVestä jokainen pelaaja antoi kaikkensa ja he halusivat voittaa. Maxeista ei voi sanoa samaa.

KylVeltä ei mitään pois. He ansaitsivat voittonsa. Mad Max myös ansaitsi sen, mitä sai. Tuomarit veivät yhden maalin kotijoukkueelta ottelun alussa, se on selvä, mutta lopputuloksen kannalta sillä ei eilen ollut mitään merkitystä. Myös korttikäsi oli ihmeen herkkänä.

Onnittelut KylVelle voitosta ja siitä näytöstä, mitä voitontahto merkitsee näissä otteluissa. Kiitos myös runsaalle yleisölle ja samaan hengenvetoon mitä nöyrimmät pahoittelut kotijoukkueen puolesta, että Mad Max ei ollut teidän läsnäolonne arvoinen.

Mad Max ei ole vielä kriisissä, mutta jotain on tehtävä. Pelejä on vielä paljon jäljellä ja kaikki on mahdollista. Tämä suunta on kuitenkin korjattava välittömästi. Nyt on aika nostaa muutama kissimirri pöydälle ja kunkin on syytä mennä itseensä etsimään asioita, joita voi tehdä paremmin.