Lauantaina Baddingin synnyinseudulle

4.12.2012

Ennakko SoFo - Mad Max

Korkit on kierretty tilapäisesti kiinni, kun Mad Max jatkaa Suomen kiertämistään Somerolle SoFon vieraaksi tulevana lauantaina. Ennen Someron futsalistojen edesottamuksia Someroa on tehnyt tunnetuksi mm. oopperalaulaja Karita Mattila ja Max toimituksen tunneskaalaan useasti ja merkittävästi vaikuttanut suomalaisen rockin uranuurtaja Rauli Aarre Tapani Somerjoki eli ”Badding”. Linkin kautta pääset suoraan Paratiisiin: http://www.youtube.com/watch?v=FJG76l345E4

Kotijoukkue aloitti sarjan vahvasti, jatkoi hivenen heikommin ja on taas osoittanut piristymisen merkkejä hakemalla tärkeät pisteet Oulusta viime viikonloppuna. Oulu ei koskaan ole piknikki –tason kyläily ja Max on varsin tietoinen SoFon suorituksen merkittävyydestä ja heidän iskukyvystään. Sunnuntaina SoFo hävisi vierasottelun Mad Maxin ärsyttämälle Sieville.


Mustapaitainen koiralauma vastaavasti poimi "Tour de Lakeus"-kiertueeltaan täydet kuusi pistettä plakkariinsa kautta sitten niin pojonyyttiinsä. Niiden avulla se kohensi huomattavasti asemiaan sarjataulukossa, ja nousi jo kahdeksan parhaan joukkoon. Joukkueen itseluottamus on kasvussa ja tappamisen meininki on jälleen löytynyt. SoFo joutuu laittamaan parastansa peliin lauantaina, mikäli se mielii kukistavansa suu vaahdossa paikalle tulevan eläinlääkärissä alkuviikolla sairaaksi todetun hunnijoukkion.


Sunnuntaisista onnen kyyneleistä silmänsä kuivaksi saanut headcoach ”Billy Idol” Nikkinen otti katseen kaukaisuuteen Putaansillan keskivaiheilla, kanavan virtauksen hitaasti hiljentyessä ja kietoutuessa talven huurteeseen, purevan viiman hyväillessä hänen ahavoituneita muovimiehen kasvojaan ja hetken hiljaisuuden jälkeen hän purkautui (ainakin) verbaalisesti: Jätkät esitti Känän johdolla viime viikonloppuna todella huikeita otteita ja taistelua. Alkukaudella muutamaan otteeseen nähtyä puudelilaumaa ei ollut mailla eikä halmeilla. Toivottavasti pystytään jatkaan siitä, mihin viimeksi jäätiin. Tää tulee taas varmasti oleen asennepeli, jos saadaan draivi päälle, ni kotijoukkueelle tulee hikinen ja hankala iltapuhde.

Hivenen synkkiä pilviä Max-taivaalle tuottaa joukkueen terveystilanne. Kapteeni Timo ”Rock Solid” KopoDa pelasi jo viime matsit puudutettuna, yksi joukkueen (Luciferille myydyistä) sieluista, varakapteeni Jere ”El Jefe” Blom on sivussa ainakin joulukuun ajan ylävartalovamman vuoksi. Lisäksi joukkueessa on kiertänyt sitkeä flunssa-aalto. Joulukuun pelit jättää perhesyiden vuoksi väliin myös ikitaistelija Jasse ”Mottimerkkipenkittäjä” Mäkinen. Toivottavasti Herra Puheenjohtaja Joni ”Slowhand” Vislajavaara palaa tilkitsemään rakkikoirien kokoonpanoon syntyneitä mustia aukkoja.

Lauantaina mennään taas ja laitetaan jalalla koreasti. Viimeistään perjantaina kukin voi taas hiljaa mielessään miettiä taivaansininen kuplavolkkari Kari ”Martsi” Martosen legendaarisia sanoja mukaillen (pienellä värikynällä): ”Hei, ihan mikä sulle on tärkeetä? Tä ei o mun juttu, tä ei oo Leegon juttu, tä ei o Leegon koiran juttu, jätkät hei, tä on teidän juttu.”

 

Stig the Ghostwriter