Pelaajahaastattelussa #16 Tomi Mäkelä

18.1.2013

Sointulasta säihkeeseen, mies, joka maustaa aamumurot sääriluupölyllä, ei ano armoa eikä anna sitä.

Nimi? Tomiks ne on kutsunu.

Kenkämerkki? Adidakset tuolla kassissa näyttääpi olevan.

Parasta elämässä? Thommin” neppailu ennen pelejä ja reenejä, vaikkei meikäläistäkään oo millään taidolla siunattu.

Miten rentoudut? Lähinnä musiikkia kuunnellen.

Kahdeksan peliä jäljellä. Meneekö Maxit pleijareihin vai taistellaanko keväällä putoamista vastaan karsinnoissa? Perustele. On ollu sen verta kova draivi kahdessa edellisessä pelissä etet jos vaan samanlainen asenne pysyy tallessa niin khyllä Maxit vielä kaheksan  parhaan sakissa nähdään.

Toimituksen käsityksen mukaan meinasit jo ripustaa töppöset naulaan. Mikä sai kuitenkin jatkamaan? Niinno.. Työkuviot ja muutkin harrastukset piti kiireisenä, mutta kun ne töppöset on kerran kireelle vetäny niin eikai enää siinä vaiheessa aleta nauhoja höllään.

Tulit rinkiin verrattaen nuorella iällä. Miten näet Max-ympäristön muuttuneen siitä hetkestä tähän päivään? Miehistö ei ainakaan oo muuttunu mihinkään suuntaan, ainakaan henkisesti. Toki Pihlajan kausi oli erittäin opettava pelillisessä mielessä, yhtään arvostelematta muita valmentajia. Kuitenkin ''Pi-Li'' on kehittänyt yövuoron pitkinä tunteina meille sopivan taktiikan, millä pystytään kyllä haastamaan kuka tahansa vastaan tuleva.

Jos sinulla on kaksi nakkia ja jaat ne kahtia, mitä saat? Pyttipannua? (Täysin oikea vastaus...uskomatonta!)

Mitä toiveita/haluja sinulla on lähitulevaisuudessa futsalin ja Maxien osalta Tottakai sitä toivoo että ite kehittyis pelaajana samalla kun seura menestyy.

Paras ominaisuutesi pelaajana? Entä huonoin? Kai se vasurin veto ihan tehokas on, jos sillä vaan osuis joskus tolppien väliin. Heikko lenkki taas taitaa olla ihan yleinen ajatuksen puute, niin siviilissä kun pelikentälläkin.

Mitä liigajengiä vastaan pelaat mieluimmin, mitä vastaan et? Miksi? Jaa'a.. Kyllä porilaisia (Fc Jazz) vastaan on ollu ihan mukava pelata. Toisaalta taas Oulusta ei kauheesti ollu jälkipolville kerrottavaa.

Jos saisit valita yhden pelaajan Mäxeihin futsal-liigasta, kenet haluaisit ja miksi? Risto Salmi!! Aikanaan ihmettelin, miks miestä oikein hehkutetaan, mutta mies on kyllä ansainnut kaiken kunnioituksen!

Kenet Mäxeistä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Miksi? OP Ketola keittää sen verta kovat mehut, että niillä varmaan pärjäis. Samalla reissulla se voi toki TAAS hävitä rahansa meikäläiselle.

Messi vai Cristiano? Messi

Vapaa sana/kommentti....? Hoidetaan homma kunnialla läpi ja tungetaan ittemme vaikka väkisin pleijariviivan yläpuolelle. Loppuun siteeraten ''Pertsa'' Kekkosta: Käykää näissä peleissä ja ottakaa kaverinnekin mukaan!