Pelaajahaastattelussa #18 Juho Tuominen

22.1.2013

Tällä kertaa kysymyksiin "pääsi" vastailemaan mies, joka saa flegmaattisuuden näyttämään tarkoituksenmukaiselta, Der Bomber, Teräspantteri, turkulaisten mielestä kuvottava, mutta Maxeissä rakastettu Sir Puke!

Nimi?  Juho ”Tuke” Tuominen    

Kenkämerkki?  Lottoja oon etsiny, mut Nikeihin tyytynyt!

Parasta elämässä? Leidit riekontiellä

Miten rentoudut?  Kyllä se sauna on hyvä paikka rentoutumiseen ja varsinkin kesämökin sauna.

Viimeaikaisissa peleissä on Maxeillä ollut hyvä f-foori ja kahdesta viimeisimmästä on saatu realisoitua todella tärkeät pisteet. Mikä on saanut Maxit taistelemaan?  Suurin syy on varmaankin ollut tuo taktiikka muutos, on selvinny khundeille mitä pitäis yrittää tehdä. Ja teamspiritti on ollut hyvä, vaikka tulosta ei oo koko ajan tullutkaan.

Sinut tunnetaan erinomaisena grillimestarina varsinkin polttariviikonloppujen yhteydessä. Mikä on salaisuutesi? Kai se juontaa juurensa työelämästä: kymmenen vuotta saarioisilla laitosmiehenä tekemässä ihmeitä.

Miellät siis itsesi ihmeiden tekijäksi? Kyllä.

Olet tanssahdellut pitkään myös naapuriseurassa WFT:ssä. Mikä sai sinut kikertämään Maxien rinkiin? Kyllä liiga-futsal on ollut aina tavoitteena, enkä päätöstä tainnut miettiä hetkeekään, kun Billy kysy. Tosin WFT:n sarjatason odottamaton pudotus vaikutti myös päätökseeni.

Miten vertailisit omaa futsal –presenssiä WFT Duke Vs. Max Duke? Jaa-a, paita on eri värinen. Parhaani oon pyrkinyt tekemään molemmissa, vaikka eihän se siltä aina oo näyttänyt, saati tuntunut.

Ostit talon hyvän ja läheisen ystävättäresi kanssa Kokkelsby:n kaupunginosasta jo hyvän aikaa sitten. Kuinka monta kertaa olet pyytänyt peli”kavereita” saunaan? Liian harvoin, mutta olen kyllä!

Sinua on luonnehdittu mm. turkulaisen futsalyleisön aloitteesta ”Suomen kuvottavimmaksi futsal –pelaajaksi”. Jopa Keke Mäenpää on jäänyt taaksesi. Miten kommentoit tuota väitettä? Jos tolla pääsee historian kirjoihin, niin se on OK. Vaikka en kyllä allekirjoita väitettä.

Mitä toiveita/haluja sinulla on lähitulevaisuudessa futsalin ja Maxien osalta Nälkä kasvaa aina syödessä, joten mitalipelien pelaaminen kiihottaa, samoin suihkuseura. (WHAT?)

Paras ominaisuutesi pelaajana? Entä huonoin? Parasta on pitkät lonkerot. Huonoutta tukijalka potkaisut.

Mitä liigajengiä vastaan pelaat mieluimmin, mitä vastaan et? Miksi? Ilves sytyttää kyllä aina painimaan paikallis hengessä! Länsirannikon jengejä ei jaksais.

Jos saisit valita yhden pelaajan Mäxeihin futsal-liigasta, kenet haluaisit ja miksi? Radikkia ei pysty ymmärtään, ei ole ne jalat tältä planeetalta! Joten hänet.

Kenet Mäxeistä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Miksi? Jos ois joku Jarno mukana, niin ei siä kauaa tarvis varmaankaan olla, ainakaan hiljaisuudessa (luutuutti)

Messi vai Cristiano? ManU:n miehenä on pakko sanoo MESSI

Vapaa sana/kommentti....? En mä ees koskenut siihen!!!