Pelaajahaastattelussa #19 Jape

30.1.2013

Väki vähenee ja bileet paranee, vai miten se menee. Joka tapauksessa nyt haastatteluvuorossa Maxien syöttökone, the one and only, Double-D, DUCK, Alppikadun Aikakone: Jarno "Jape" Mattila.

Nimi? Jarno Mattila

Kenkämerkki?  Adidas

Parasta elämässä? Mielitiettyni

Miten rentoudut? Otan pikku pikku päikkärit.

Mitä Jägermeister merkitsee sinulle? En muista raakana juoneeni…….

Talonne rakennusprojekti alkaa olla jo voiton puolella. (Harjakaisia ei ole vielä pidetty by the way!) Tulossa on vielä ennen kesän taittumista syksyksi ainakin tuparit, puutarhajuhlat ja kahdet jekunmaistajaiset. Mitä näistä odotat eniten? Noo ehkä niitä perinteisiä puutarhajuhlia.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kerro nyt vielä, mistä liikanimi ”DUCK” oikein on peräisin? En tiä.

(Toimituksen kommentti: pintapuolisen internetissä suoritetun tutkimusmatkan jälkeen sana tai termi ”duck” on peräisin kriketistä ja se tarkoittaa hieman yksinkertaistettuna lyöjän nollatulosta. Joten voi olla, että kuka tahansa tämän ”duck” -nimityksen Japelle on alkujaan antanut, on ollut sitä mieltä, että verkot eivät selvästikään heilu riittävästi. Mene ja tiedä. Tämä on vain spekulointia…)

 

Sinua ja Mäkisen Jarree kutsutaan leikkisästi Maxien Bluetooth-veljeksiksi. Mistä tämä juontaa juurensa? Varmaankin pikku hifistelystä tai sit siitä kun meillä parketilla on semmonen syaanin värinen langaton BT 4.0 LE (APT-x) yhteys.

Kumpi on sinulle itselle mieluisampaa: maalin tekeminen ihan yksin vai maalin syöttäminen? Tekeminen

Miten futsal-Jape ja jalkapallo-Jape eroavat toisistaan? Eipä juuri mitenkään...

Sinä, jos kuka, voit antaa valistuneita vastauksia seuraavaan aiheeseen: Monet paikalliset jalkapallohenkiset tahot ovat vuosien varrella antaneet ehkä jyrkkiäkin kommentteja futsalia vastaan ja jonkinlaista vastakkainasettelua on haluttu synnyttää näiden lajien välille. Olet itse pelannut molempia lajeja varsin onnistuneesti. Kylmä fakta on se, että ensimmäisen futsal-kautesi (07-08) jälkeen murtauduit Hakan pelaavaan kokoonpanoon. Mitä mieltä olet itse näiden kahden lajin yhteensovittamisesta? Mitä haittaa ja mitä hyötyä sinulle on ollut ammattijalkapalloilijana futsal-liigassa pelaamisesta? Haittaa ei ole - hyötyä sitäkin enemmän. Futsalin harrastaminen jalkapallon pitkällä talviharjoituskaudella on hyväksi niin fyysisesti kuin henkisestikin. Suurin ongelma on kausien päällekkäisyydessä.

Paras ominaisuutesi pelaajana? Entä huonoin? Paras ominaisuus vasuri ja huonoin 1v1.

Mitä haluaisit vielä saavuttaa futsalissa ja/tai jalkapallossa? Futsalin mestaruus ois kiva.

Mitä liigajengiä vastaan pelaat mieluimmin, mitä vastaan et? Miksi? Mieluiten kady, ilves ja gft, kun ne pyrkivät pelaamaan futsalia ja ovat hyviä siinä..

Jos saisit valita yhden pelaajan Mäxeihin futsal-liigasta, kenet haluaisit ja miksi? Kallioinen, hyvä veska.

Kenet Mäxeistä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Miksi? Kai me Jassen kaa mentäs testaan saaren 4 gee.

Messi vai Cristiano? Messi

Vapaa sana/kommentti....? That's that!