Akaassa koettiin KylVetys

8.2.2013

KylVe - Mad Max 3-0 (2-0)

Mad Max lähti hyvillä mielin keskiviikon paikalliskamppailuun KylVen vieraaksi Akaan Toijalaan. Mieli muuttui kuitenkin apeaksi jo pelin alkuvaiheessa. Ajassa 1.21 valotaululle syttyivät lukemat 1-0. Kotijoukkueen ensimmäisen ohi Max- vahti Känä Heikkilän täräytti koskilaisillekin tuttu Vesa Pajula. Ottelun ensimmäinen jakso oli kummaltakin joukkueelta tarkkaa puolustuspään pelaamista, johtuen ottelun ja pisteiden tärkeydestä molemmille joukkueille. Ensimmäisen jakson toinen maali syntyi ajassa 16.15 ja sekin Kylven toimesta. Tällä kertaa verkkoa heilutti toinen koskilaisille tuttu mies, Rasmus Laahanen. Enempää maaleja ensimmäisen 20 minuuttisen aikana ei nähty, näin siis tauolle siirryttiin Kylven johtaessa 2-0. Maxien porukasta Jape Mattila pääsi pari kertaa laukomaan hyvältä tontilta. Vain yksi tolppa-osuma kuitenkin parhaana tuloksena. Saman tolppatempun toiseen päähän teki Kylven Pajula.

Toiselle jaksolle asteli rivejään koonnut koiralauma. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan uhrautuvasti pelannut Kylve, maalivahtinsa Julli Ojanperän johdolla taisteli ja peitti Max- laukaukset. Koirien niskaan satoi lisää jääkylmää vettä, kun kesken vahvan Max painostuksen Jullin purku vapautti Laahasen ja mies ei erehtynyt. Pallo hallitusti Känän ohi ja taululle lukemat 3-0, jotka myös jäivät ottelun loppulukemiksi.

Wild Bill Hickock Nikkinen oli pettynyt mies: V***ttaa ku pientä oravaa!!! Pakko antaa kaverille tunnustus, että olivat terävämpiä kuin me - kentän molemmissa päissä. Me ei loppujen lopuksi saatu kovin vaarallisia maalipaikkoja luotua, ja kun toinen tekee, vaikkei olis oikein paikkakaan, ni tietäähän sen miten siinä käy. Tää matsi on nyt vaan pyyhkästävä äkkiä pois mielestä ja keskityttävä seuraavaan koitokseen. Meille kaks seuraavaa peliä on ainakin yhtä tärkeitä, kun tää oli. Tästä jäi nyt luu käteen ja p**kan maku suuhun, mutta vielä on pelejä jäljellä ja pisteitä jaossa. Tuntuu, että monelle sattu nyt samaan aikaan se ”huonompi” päivä. Lauantaina mennään taas paremmalla meiningillä ja hymy huulessa. Pieniä kolhuja on taas yhellä, jos toisella. Lisäks Tuke Tuomisen korttitili tuli täyteen syystä, jota kukaan ei tiedä. Mutta ei jäädä tuleen makaamaan. Lauantaina täys ralli päälle!

Lauantaina Apialla Mad Max – TP-Kaarle klo 15.

 

Robyn