Mad Max - FC Jazz

15.2.2013

Tänään Maxit saa kotihalliin vastaansa Jazzin Porista. Viime lauantaina Maxit eivät pystyneet liigajumboa, TP-Kaarlea, kukistamaan. Nyt on uusi yritys, kun Kaarle jätti tasurinsa ansiosta porilaiset perän pitäjiksi. Jazz tulee varmasti tekemään aivan kaikkensa pisteiden eteen. Suora putoaminen ei varmasti ollut heidän suunnitelmissaan syksyllä. Maxit tarvitsevat kaikki kolme pistettä, mikäli aikovat vielä pitää pudotuspelihaaveet hengissä.

Varsin negatiivisissa merkeissä Kaarle-ottelu päättyi. Vain piste saaliiksi ja Jape Mattilan polvi vääntyi sen verran riittävästi, että seuraavan kerran hän pelaa futsalia vasta ensi kaudella. Tämä on todella iso takaisku joukkueelle ja tietenkin hänelle itselleen. Näitä ikävä kyllä välillä sattuu – ei voi mitään. Hakan mukana on pari peluria ja täten siis pois Maxien kokoonpanosta ainakin tänään. Toivottavasti jätkät pääsee sunnuntaina GFT:tä vastaan mukaan. Yksi on pois sairauden takia – ehkä kaksi. Joten isoo harvennusta on mustassa rivissä tapahtunut ennen tämän illan ottelua.

Mutta mutta…

Kuin korkeampien voimien suunnittelemana harventuneita rivejä paikkaamaan lasketaan hallin katosta muutama, jo sinne nostettu pelipaita. Jäädytyksen aiheuttamat hileet rapsutellaan pois tarunhohtoisista numeroista ja puetaan kuumaveristen mestareiden kaiken kokeneille ylävartaloille. Numerot 4, 5 ja 13 ovat toimituksen tietojen mukaan tänään murisemassa kisakireet yllään. Myös Teemu Viik , Suomen mestari hänkin, pukee ensimmäistä kertaa tällä kaudella nutun ylleen ja laittaa tennarit tiukalle. Mielenkiintoista nähdä, haistaa ja kuulla, kuinka näiden herrojen esiinmarssi saa hallin käytäville ja parketille menneiden vuosien Max-glamourin. Pysyvätkö äijät vauhdissa vai tuleeko kiire? Pystyykö Jazz vastaamaan siihen pohjattomaan näkemykseen, voittamisen kulttuuriin ja mielitautiseen raivoon, jota tänään saamme toivottavasti todistaa?

Tuu ite kattoon hallille!

 

Stig the Ghostwriter