Pelaajahaastattelussa #20 Mikkis

24.2.2013

Tänään sunnuntaina 24.02.2012 Max- toimituksen hampaisiin joutui isä- Pepin salaattikulholta yllätetty " Mikkis " Latosaari. Mies joka tiettävästi ainoana koskilaisena on maannut sängyssä Tehtiksellä koko Hakan matsin  isä- Pepin kainalossa ( pois lukien makkaratauot ) toim.huom.

 

Nimi? Mikko-Petteri "Mikkis" Latosaari

Kenkämerkki? Nikeillä mennään

Parasta elämässä? Perhe, kaverit, harrastukset

Miten rentoudut? Olemalla kotona ihan rauhaksiin. Kesällä on mukavaa käydä kalassa.

Pelaat nyt ensimmäistä kautta Mad Maxin riveissä ja samalla on menossa debyyttikausi liigassa. Miltä on meno, laji ja joukkuekaverit vaikuttaneet? Meno on ollu oikeen mukavaa. Hyvät joukkuekaverit on auttanu siinä paljon, että on päässy joukkueeseen sisään ja alkanu taas pikkuhiljaa löytään niitä kikkoja parketille mitä osas junnuna. Liigassa on tällä hetkellä kova taso ja meno on ollu sen mukasta. Välillä ollu itellä hankaluuksia pysyä nopeitten äijien perässä, mutta kaiken kaikkiaan meno on maistunu hyvältä. Ja joukkuekaverit on kyllä aivan loistavia. Ei oo koskaan kyllä tylsää niitten seurassa.

Mitä haluaisit saavuttaa futsalissa? Kyllä joskus olis hieno saada ihan kultanen mitsku SM-Sarjasta. Ja miks ei olis maajoukkueessakin hieno pelata, mutta se vaatii kyllä paljon töitä ja vähän tsägää.

Paras ominaisuutesi parketilla, entä huonoin? Kyllä mä mielestäni annan aina kaikkeni kentällä ja taistelen loppuun saakka. Molempia jalkoja pystyn potkuissa käyttään ja oikeessa on vähän poweriakin, mutta sihti ei oo kovin hyvä aina. Huonoin ominaisuus on varmaan liike. Jalat ei käy kauheen nopeesti kun on sen verta pitkät koivet. Suunnanmuutokset sais olla piirunverran terävämpiä.

Jos saisit napata yhden peli miehen toisesta liigajengistä, kuka hän olisi? Laahasen Rasse ( KylVe, toim.huom.) , kiva kamu ja alkaa syttyyn näin kevättä kohden kentällä ja tämän kylän poikii saatais se pois sieltä Akaasta.

Messi vai Ronaldo? Messi

Kenet Max- laumasta ottaisit mukaan autiolle saarelle? Miksi? Soosi Jussilan. Sen kans ei tulis tylsää jos sais vaikka virvotusjuomia vähän mukaan.

Maxien perinteisiin pohjoisen reissulla joukkueen nuorimmalle tulokkaale kuuluu pieni ostosreissu, tänä vuonna nalli napsahti kohdallesi. Mitä tarttui ostoskassiin? Juu näin kävi. Ostoskoriin tarttu pienten mutkien kautta miestenlehti(ei GTI), nenänniistopapereita, kokovartalorasvaa ja aikuisten ihmisten seurusteluvälineitä.

Vapaa sana/ kommentti: Terveiset futsalkansalle ja kotiväelle.