Maxeille uusi valmennuskombinaatio

29.4.2013

Kotisohvalle siirtyneen Billy Nikkisen tilalle päävalmentajaksi seuran hallitus on pitkällisten ja salamyhkäisten neuvottelujen lopputuloksena saanut varsin tutun miehen, kun Timo ”Keep the change” Kopola lähtee täyttämään ison vaalean verraten kookkaita nokialaisia. Toisena valmentajana jatkaa Joni ”Back hurts” Kopra. Tämä järjestely ei onneksi tarkoita sitä, että Jämäkkä Kopola ripustaisi tennarit tai mitään muutakaan korkkikselle, sillä mies nähdään kentällä antamassa pusuja pelin johtajana kuten ennenkin. Kopra ottaa tällöin päävastuun ottelutapahtumien aikana ja pesisviuhka löytyy kädestä, kun ajolähtö on päällä. Eli koko ajan. Eikä ole pois suljettua, että myös Kopris heiluttaisi öljylanteitaan tositoimissa yleisön ihastuksen säestämänä.

Kopo, nyt kun seuran talous ja muut resurssit ovat jälleen sillä tasolla, että myös urheilullista menestystä voidaan jopa edellyttää, millä mielillä lähdet tähän haasteeseen vastaamaan?

Olen otettu että seurajohto luottaa minuun valmentajana ja antavat minulle tämän mahdollisuuden luotsata Mad Maxia yhdessä Kopran Jonten kanssa. Hallituksen kova työ talouden eteen mahdollistaa tietysti myös nyt pelillisten asioiden kehittämisen ja harjoitusmäärien kasvattamisen.

Työ on aloitettava nyt tai oikeastaan on jo aloitettu. Pelaajarinkiä pitää kasvattaa ja nuorentaa että pystymme harjoittelemaan laadukkaasti jokaisessa harjoituksessa. Muutama uusi kasvo parketilla tullaan jo nyt näkemään ja toivottavasti onnistumme saamaan vielä muutaman lisää. Mun mielestä nyt on viimeistään aloitettava hallittu sukupolven vaihdos ja panostettava Futsalin kehittämiseen Koskissa siihen mitä se joskus oli!

Mitä asioita haluat joukkueeseen tuoda valmentajana?

Pelillisesti ajatus on se että pystymme Vatasen kanssa kehittämään koko joukkueen pelaamista etenkin pallollisena. Pyrin siihen että koko nelikko on koko ajan kartalla siitä, mitä kentällä tapahtuu niin hyökkäys, kuin puolustus päässä. Tavoite on myös jatkaa niiden asioiden kehittämistä, mitä Pili Nikkinen ajoi viime kaudella, mutta emme pystyneet omaksumaan vähäisen harjoittelun takia.

Tavoite on se että yleisö näkee ensi kaudella juonikkaan ja aggressiivisesti taistelevan koiralauman. Syksyllä nähdään!


Stig the Ghostwriter