Maxien CUP-juna käväisi Tampereen Hervannassa

3.12.2013

ACE - Mad Max 3-4 (2-0)

Maxit saivat ensimmäiseksi cup vastustajakseen tutun ACE:n eli pyssyn. Sunnuntaipäivän futsalhumpassa Maxeilla oli paljon poissaoloja, joten lähtökohdat otteluun eivät olleet parhaimmasta päästä.

Ensimmäinen jakso oli suoraan sanottuna heikkoa peliä. Haluton ja arka ote näkyi myös tulostaululla, kun ACE johti täysin ansaitusti puoliajalla 2-0. Maalissa pelannut Viki Kauppinen piti Maxit pelissä mukana muutamalla hyvällä torjunnalla. Hän otti naamallaan kiinni myös ACE:n 6m rangaistuspotkun.

Kopissa saatiin nostettua pelihaluja merkittävästi. Oransseilla pelannut Max tuli hyvällä jalalla toiselle jaksolle ja tilanteita alkoi syntyä. Kukas muu kuin Mika Jussila kavensi 2-1 Santeri Lintusen syötöstä ajassa 21.18. Tämän jälkeen päästiin koko ajan hätyyttelemään ACE:n veskaria, mutta vedot suuntautuivat pääasiassa päätyseinään. Tasoitus saatiin kammettua ajassa 32.30, kun Mikkis Latosaari täräytti sivurajan tuntumasta ylähöhhöön. Syöttö merkattiin jälleen Lintuselle. Vajaa puoli minuuttia myöhemmin Kauppisen hyvä avaus tavoitti Jusis Jussilan, hiukan vettä korvasta kis, ja Maxit ensimmäistä kertaa johtoon ottelussa. Tämä ei ihan vielä Jussilalle riittänyt, vaan hän viimeisteli hattutemppunsa Mikkis Latosaaren passista ajassa 35.01. ACE vaikutti lyödyltä. Futsal osoitti kuitenkin jälleen oman suuruutensa, kun yhdeksän sekuntia myöhemmin palloa kaivettiin Viki Kauppisen selän takaa ACE:n tullessa jälleen peliin mukaan. ACE haki vimmatusti tasoitusta, mutta Maxien alivoimapeli kesti ja ottelun päätösnumeroiksi merkattiin siis 3-4 Maxeille.