Koirien voittotili karttui Turussa

29.1.2014

Maxit kinkesivät maalivahti Mikko "Skywalker" Ananinin johdolla 3 sarjapistettä.

Maxeilla oli paljon poissaoloja runkomiehistöstä, mutta onneksi yhteistyöseura WFT:stä löytyi kolme intoa puhkuvaa pelimiestä paikkaamaan rivejä. (Mikko Heritty, Jesse Collin ja Iikka Laurila.) Pojat täyttivätkin tonttinsa mallikkaasti ja huhujen mukaan Max valmennus oli heidän esitykseensä todella tyytyväinen.

Äärettömän tärkeä mittelö TPK:a vastaan saatiin hoidettua vaikeasta lähtötilanteesta huolimatta. Mikko Ananin nosti itsensä viimeistään maajoukkuevalmennuksen silmien eteen loistavilla otteillaan. Tätä esitystä ei yksinkertaisesti voi jättää huomiotta.

Maxit siirtyivät ottelussa johtoon ajassa 3.50, kun Tommi "Ryijy" Salosen veto painui turkulaispuolustuksen kautta nyytteihin. Osuma merkittiin omaksi maaliksi. Maxit lisäsivät johtoaan viidennellätoista peliminuutilla Timo Kopolan toimiessa maalintekijänä. Jämäkän maalia edelsi debytantti Mikko Herityn aggressiivinen karvaus, josta herralle merkittiin myös syöttöpiste.

Tämän enempää Maxit eivät osumia voittoonsa tarvinut, kun TPK osui toisella jaksolla ainoastaan kerran. Yritystä oli toki useampaankin, mutta varsinkin aivan ottelun lopussa tehdyt torjunnat Mikko Ananinin toimesta olivat vähän too much turkulaisille.

Tästä vastus ei paljon pahemmaksi voisi muuttua, sillä tulevana lauantaina Apian saliin saapuu takkuturkit Tampereelta. Nykyään TV-statuksella kuljeskeleva kissalauma on ehdoton ennakkosuosikki. Mutta, vierasjoukkueilla on ollut hankaluuksia tänä vuonna Apian parketilla. Saas nährä kuinka äijien käy.