Ennakointia Mad Max - PP-70

17.10.2014

Mäxien internettoimitus jättää edellisen ottelun selitykset melkein kylmästi lähestulkoon väliin ja suuntaa katseen kohti lauantai-iltapäivää. Jos nyt joku vielä kuitenkin haluaa kiusata itseään edellismatsilla niin voi katsoa vaikkapa LeijonaTV:n ansiokkaan koosteen. Linkki alla. Huh.

http://www.youtube.com/watch?v=-G5jxQ4OsfY

Ja ehkä tässäkin jutussa joudutaan viittaamaan pehmeällä tatsilla keskiviikon matsiin, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kyllä te tiedätte.. Jin ja jang ja korkkis ja kaikki.

Ja sitten asiaan. Lauantaina luvassa on myös ripaus paikallishenkeä, kun liiganousija PP-70 Tampereelta saapuu Apialle. Viime kaudella suvereeniin tapaan Futsal-Ykkösessä hurjastellut joukkue saapuu Koskiin hyvässä myötätuulessa otettuaan avauskierroksella vierasvoiton PS Villasta. Toimituksella ei juurikaan ole kokemusta tai muutenkaan näkemystä arvioida lauantain vierasjoukkuetta, mutta etäraporttien mukaan joukkueesta löytyy reippaasti yksilötaitoa. Nimenä tässä on mainittava maajoukkueeseenkin noussut Sergei Korsunov. Vastaavasti puutteita saattaisi löytyä taktiselta puolelta ja taktiikan kurinalaisesta noudattamisesta, mutta mistä näistä tietää. Tulkaa Liikuntahallille niin asiat saavat lisävalaistusta.

Kotijoukkue Mad Maxin tuulet eivät ole alkukaudesta olleet aivan kohdallaan ja varsinkin keskiviikon esitys jätti ilmaan lukuisia kysymysmerkkejä. Lauantain ottelusta olisi se tulos kaivettava lähestulkoon keinolla millä hyvänsä tai muuten syksystä uhkaa tulla piiitkä. Toki jo kauden ennakkospekulaatioissa oli tiedossa, että alkukaudesta saattaa esiintyä lievähköä koneiston yskähtelyä, mutta ihan ko. kokoluokan hassuttelua ei osattu odottaa. Jännittävää nähdä kuinka valmennus ja joukkue ovat saaneet tilanteen nollattua. Siitä huolimatta, että tällä viikolla Mäx-leiriin on ilmaantunut myös pienehköjä huolia loukkaantumisten ja sairastumisten suhteen, nähdään ilman lisävaivoja lauantaina iskukykyinen Mad Max-nippu. Nyt, jos koskaan, on kotijoukkueen kaivettava ne Mad Max-henkisen koiraeläimen raateluhampaat esiin ja pelattava sille logolle pelipaidassa. Logo on melko helppo tunnistaa, sillä siinä yrmyilee juurikin kyseinen koiraeläin. Ei auta sekoittaa olkapään tienoilla olevaa puumaa tähän vaikka toimituksen tiedossa onkin jopa usean Max-pelaajan kiinnostus tätä jaloa kissaeläinlajia kohtaan.