Lauantaina Mad Max - SoVo

20.11.2014

Futsal-Liigaa pelataan taas lauantaina Liikuntahallissa, kun Mad Max saa vieraakseen Someron Voiman. Lähtökohdat matsiin ovat melkolailla tasaiset, sillä somerolaisten pistesaldo näyttää kuutta ja vastaavasti Mäxeillä pisteitä on kasassa viisi. Molemmat joukkueet olisivat varmasti halunneet paremman startin kaudelleen. Edelliskausien kohtaamisissa voitot taitavat olla suhteellisen tasan ja internettoimituksen muistikuvien perusteella voittojakauma on myös vahvasti kotivoittopainotteinen.

Mad Max –miehistön terveystilanne on varsin kohtuullinen vaikkakin alkuviikosta jokusen pelaajan pikkukolhut ja muut kolotukset harvensivat treenirinkiä. Toimituksen alustavan tiedon mukaan vain Jape Mattila, Topi Järvi ja Eemeli Puotiniemi joutuvat jättämään matsin varmasti väliin. Koutseilla on siitä huolimatta laaja rinki käytössään, mistä valita kuumimmat yksilöt pelaavaan kokoonpanoon.

Toivotaan myös, että Mäxien valmennusjohto on löytänyt treeniviikon aikana oikeat rohdot, ja onnistunut syöttämään ne vieläpä pelaajistolle, millä palautetaan mustapaitaisten peli raiteille edellisviikonlopun epäonnistumisen jälkeen. Pallolliseen peliin vaaditaan parannusta, mikäli sarjapisteiden halutaan jäävän Koskiin. Mad Max –toimitus odottaa hyökkäystehoja erityisesti Mika Jussilalta ja Riku Raikolta, jotka ovat olleet osallisina useimmissa viime pelien maaliin asti onnistuneissa sommitelmissa. Koko joukkueen tiivistä puolustuspeliä ei toki sovi unohtaa. Isossa kuvassa puolustaminen on ollut ihan ok, mutta pieniä merkkausvirheitä tai ylipelaamisia sattuu vielä turhan tiuhaan ja niistä tämän päivän liigassa joutuu maksamaan kovan hinnan.

Vierailija SoVo:n lopullisesta kokoonpanosta tai poissaolijoista ei ole tietoa, mutta nostettakoon pelaajaluettelosta esille ESC:stä täksi kaudeksi Somerolle siirtynyt Arber Istrefi, joka on alkukaudella iskenyt hyvät tehot 6+5 ollen näin mukana yli puolessa SoVo:n osumista. Myös Mikko Matinaro ja Benjamin Westö ovat olleet tehokkaita hyökkäyspäässä. Näiden pelimiesten kanssa mustapaitojen puolustuksen tulee olla erityisen tarkkana.

Näistä asetelmista aloitellaan lauantaina Liikuntahallilla. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 15. Liput 5/3 euroa ja alle 12-v. ilmaiseksi. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan. Futsal on parasta paikan päällä.