Mad Max - SoVo 2-4 (0-3)

23.11.2014

Someron Voima kävi kyläilemässä Liikuntahallilla ja vei ansaitusti Futsal-Liigan sarjapisteet mukanaan maalein 2-4 (0-3).

Mad Maxille ottelun alku oli huonoin mahdollinen, kun palloa kaivettiin omasta verkosta 22 sekunnin pelin jälkeen. SoVo:n Mikko Matinaron kaukolaukaus muutti suuntaa Mad Maxin puolustuksesta ja yllätti maalivahti Mikko Ananinin. Kotijoukkueen tahti ei siitä parantunut vaan SoVo iski toisen maalin, kun pelikello näytti  kahta minuuttia. Hyvässä pelivireessä ollut Benjamin Westö hassutti Mad Max -puolustusta kulmassa ja tarjoili maalin eteen Niko Salkolalle. Liekö SoVon salama-alku jähmettänyt mustapaitaiset pelaajat, mutta Mad Maxin ensimmäisen jakson esitys oli suorastaan surkea. SoVo:n maalia ei päästy hätyyttelemään kovinkaan montaa kertaa. Mikko Matinaro lisäsi vielä SoVo:n johtoa ennen ensimmäisen jakson puolta väliä. 

Toisella jaksolla Mad Max sai omaa hyökkäyspeliään rullaamaan vähän paremmin, mutta ihan kunnon kiriä ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Benjamin Westö iski taululle 4-0 hienon kuvion jälkeen ennen kuin Mad Max sai kuparisensa rikottua, kun Rixa Raikko onnistui Mika Jussilan tarjoilusta. Mäxien 2-4 kavennus tuli kulmapotkun jälkihässäkästä Tommi Salosen onnistuttua pienestä kulmasta. Lopussa Mad Max yritti kiriä reikäpaitapyörityksellä, mutta tekopaikat jäivät vähiin kotiyleisön hyvästä kannustuksesta huolimatta.

Mad Maxille jäi paljon parannettavaa seuraavaan matsiin, mikä pelataan ensi keskiviikkona Hyvinkäällä PS Villaa vastaan. Joku voisi tuumata, että kyseessä on pakkovoiton paikka.