PS Villa piti pisteet Hyvinkäällä

27.11.2014

Mad Max käväisi keskiviikkoehtoona Hyvinkäällä ja siitä reissusta ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Pisteet jäivät Hyvinkäälle ja se kuuluisa oma pelikin on kadoksissa. Jos jotain Mad Max –merkkisiä ilonaiheita hakee niin mainittakoon, että tulokas Aki Sihvonen avasi liigamaalihanansa kahdella osumalla.

”Pelattiin ajoittain ihan hyvinkin, mutta varsinkin alussa maalipaikoille pääsy ei oikein onnistunut. Kaveri pääsi siinä hieman varkain iskemään avausmaalin hienolla laukauksella. Pari seuraavaa maalia tuli omista virheistä. Aki painoi hienot maalit, mikä antoi vielä mahdollisuudet pisteisiin, mutta lopussa ei vaan sitten taas päät kestäneet. Nyt huilataan hetki ja kasataan ajatukset”, tuumasi Mäxien parhaana palkittu Mikkis Latosaari.

"Aika hiljaiseksi vetää. Jonkin sortin pelillinen ja henkinen jarru on nyt päällä ja ei pystytä pelaamaan sitä peliä mitä parhaimmillaan osataan. Ja pelata me osataan, sen mä tiedän. Tänään yritettiin herätellä Jonten kanssa käyttämällä koko rosteria ja siinä hetkittäin onnistuttiinkin. Nyt huilataan loppuviikko ja aletaan kaivaan taas ens viikolla sitä rentoutta ja fiilistä pelaamiseen", mietti valmentaja Timo Kopola.

PS Villa - Mad Max 3-2 (1-0)
13:42 Niko-Petteri Räikkä (Xhevdet Zeqiri) 1-0, 20:36 Risto Lätti (Saku Leinonen) 2-0, 28:09 Aki Sihvonen (Mikko-Petteri Latosaari) 2-1, 38:36 Aki Sihvonen (Mikko Ananin) 2-2, 38:46 Saku Leinonen (Tomi Kohonen) 3-2