Keskiviikkona Mad Max - Ilves FS

9.12.2014

Futsal-Liiga jatkuu pienen tauon jälkeen taas keskiviikkona, kun Mad Max saa Liikuntahalliin vieraakseen Ilves FS:n Tampereelta. Ilves on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen sarjakakkosena 21 pisteellä ja kärsi kauden ensimmäisen tappionsa vasta edellisessä ottelussa. Mad Max puolestaan majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisenä viidellä pisteellä. Vaikka ottelu pelataan koskilaisten kotikentällä, lankeaa suosikin viitta hallitsevan Suomen mestarin Ilveksen harteille, joka on porskuttanut tällä kaudella eteenpäin ennätysmäisen vahvan puolustuksen turvin. Päästettyjä maaleja Ilveksellä on nimittäin vain ja ainoastaan kuusi kappaletta.

Mad Max –toimitus tavoitti kapteeni Jere ”El Jefe” Blomin kommentoimaan keskiviikkoehtoon asetelmia. ”Ollaan isoja altavastaajia. Ilves on ollut meille ihan myrkkyä aina, kuntopuntarit eri päissä ja meidän peli on ollut TPK-pelin jälkeen pahasti solmussa. Jostain olis meidän kaikkien kaivettava sitä hullun koiran mentaliteettia, unohtaa turha puristaminen ja pelata helvetin kovaa. Ilves sytyttää kyllä. Meidän on päästävä sotkemaan niiden omaa peliä, pelata jopa vähän hullunrohkeasti. Mahdollisuus on tottakai, mutta meidän pitää nostaa rajusti tasoa joka osa-alueella”, tuumii Jermu.

Ottelu alkaa Liikuntahallissa ke 10.12. klo 19. Liput 5/3 euroa ja alle 12-v. ilmaiseksi. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan. Futsal on parasta paikan päällä.