Sarjakärki KaDy tiistaina Liikuntahallille

15.12.2014

Mad Max jatkaa arvokkaiden sarjapisteiden tavoittelua huomenna tiistaina, kun Liikuntahalliin saapuu vieraaksi Kampuksen Dynamo Jyväskylästä. Tiistai-illan haaste on Mäxeille maksimaalinen, sillä sarjakärki KaDy on edennyt liigassa vakuuttavasti voitosta voittoon ja erityisesti maajoukkuekolmikko Jukka Kytölä – Miika Hosio – Arash Muridiyazd on ollut suorastaan murhaavan tehokas. Trio on summannut yhdeksässä ottelussa yhteensä 63 tehopinnaa. Heidän kurissa pitämisessään riittää Mad Max –puolustuksella tekemistä.

Mäxien alkukausi on sujunut murheellisemmissa merkeissä ja ennen tiistain kamppailua peräkkäisiä tappioita on kertynyt jo neljä kappaletta. Pistesarake näyttää viittä ja sijoitus sarjataulukossa on toiseksi viimeinen. Tiistain matsissa Mad Maxin iskukykyä rajoittavat näillä näkymin muutamat poissaolot. Alkukauden tehokkain Mad Max –peluri Mika Jussila (3+6) joutunee jättämään matsin väliin opiskelukiireiden takia. J-P Sorri potee vihoittelevaa selkäänsä ja Jape Mattila pelaaminen on edelleenkin epävarmaa polvivaivojen takia. Sasu Nieminen huilaa katseltuaan punaista korttia edellisottelussa.

Ottelu alkaa Liikuntahallissa ti 16.12. klo 20. Liput 5/3 euroa ja alle 12-v. ilmaiseksi. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan. Futsal on parasta paikan päällä.