Akaan Leijonat Mad Maxin vieraaksi keskiviikkona

19.1.2015

Keskiviikkona on luvassa jälleen paikallisottelu, kun Mad Max ja Leijona Futsal Akaasta kamppailevat Futsal-Liigan matsissa sarjapisteistä. Kotijoukkue Mad Max majailee sarjataulukon tyvipäässä toiseksi viimeisenä kuudella pisteellä. Leijona Futsal on puolestaan taulukossa neljäntenä kerättyään tähän mennessä 24 pistettä. Mäxeillä on alla rankkarikisatappio Tervareille. Akaan Leijonilla puolestaan jatkoaikavoitto Ilveksestä. Tämä matematiikka osoittaa, että mustapaitainen koiralauma lähtee kotikentälläänkin otteluun  haastajan asemasta. Toinen kiistaton fakta on, että laihanpuoleista pistepussia pitää alkaa kartuttamaan pikaisesti. Mäx-toimitus uteli lyhykäiset ennakkotunnelmat joukkueen liiderihahmoilta.

Päävalmentaja Timo Kopolalla on vielä hyvin muistissa syyskierroksen kohtaaminen, jossa akaalaiset olivat tylyjä isäntiä. ”Paikallispelin pitäis sytyttää joka jätkän tähän peliin. Varsinkin, kun muistissa on, miten syksyllä kävi Toijalassa. LeiF:llä on taitavia yksilöitä, jotka meidän pitää saada kuriin jokaisessa vaihdossa. Keskittyminen ei saa herpaantua hetkeksikään. Pelin voitto vaatii onnistumisia jokaisella osa-alueella. Hyvällä asenteella, halulla ja kentällisten yhteispelillä pisteet jää kotiin”, suunnitteli coach Kopola.

Hyvin samoilla linjoilla on myös edellisottelun korttitilin täyttymisen takia huilinut Jere Blom, kun toimitus kyseli ennakkotunnelmia otteluun. ”Jaa-a. Vaikee matsi tiedossa taas. Poissaoloja on, Jusis ainakin. LeiF on pelannut hyvin ja syksyllä saatiin aika lujaa kuokkaan Toijalassa, joten kyllähän me haastaan lähdetään. Rennosti, mutta tosissaan mennään ja tehdään asioita niille vaikeeks. Tosi hyvä peli meidän pitää pelata, jos pisteille mielitään”, ennakoi Mad Max –kapteeni Jermu.

Matsi potkaistaan käyntiin siis keskiviikkona 21.1. Liikuntahallilla klo 19. Liput 5/3 euroa ja alle 12-v. ilmaiseksi. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan. Futsal on parasta paikan päällä.