Maxeille tärkeä voitto PS Villasta

5.3.2015

Mad Max nappasi keskiviikkona tärkeääkin tärkeämmän voiton PS Villasta lukemin 4-3 (2-1). Voitto ei tullut helpolla ja PS Villa säikytteli kotiyleisöä tulemalla maalin päähän vielä puoli minuuttia ennen loppua. Voitto helpotti Mäxien asemia putoamistaistelussa ja eroa putoajan paikalla olevaan PS Villaan on nyt kuusi pistettä. Mäxit ovat kuitenkin vielä tukevasti karsijan paikalla ja eroa suoraan säilymiseen on kuusi pistettä.

Peli alkoi Mäxien hyvällä hallinnalla. PS Villa saatiin pidettyä poissa maalintekopaikoilta ja kauempaa tulleet uhittelut maalivahti Mikko Ananin hoiteli ongelmitta. Jape Mattilan ja Tommi Salosen maaleilla Mäxit johtivat vartin pelin jälkeen 2-0. PS Villan yv-kavennus ekan jakson loppuun sekoitti kuitenkin kotijoukkueen aivoitukset ja jonkun aikaa paniikkinappulakin oli painettuna pohjaan.

PS Villan 2-2 tasoituksen jälkeen rivit saatiin kasattua Jasseri Mäkisen näyttäessä parasta esimerkkiä. Tomi Mäkelän hyvään saumaan iskemällä kauden avausmaalillaan Mad Max siirtyi ottelussa taas johtoon. Mika Jussila latasi 4-2 tyhjään maaliin kesken Villan reikäpaitapyörityksen. PS Villa teki yv:lla 4-3, mutta Mäxien alivoima kesti loppuajan ilman takaiskuja.

Päävalmentaja Timo Kopolan työesteen vuoksi pääkäskijänä toiminut Kopran Jonte kommentoi ottelua seuraavasti: ”Jape oli hyvä niin kauan kun pelas eli 15 min. Jasse otti roolia, kun sitä todella tarvittiin. Mikko otti tukun tärkeitä koppeja. Kaikenkaikkiaan hidastempoinen peli, kuten vastustaja halusikin. Ei kaunista, mutta tärkeet pojot.”

Mad Maxin runkosarjaurakkaa on jäljellä vielä kolme ottelua ja loppuohjelma on mahdollisimman vaikea, sillä vastassa on Futsal-Liigan kärkikolmikko Ilves, KaDy ja Sievi. Näistä ensimmäisenä kohdataan viime viikonloppuna Futsal Cupin voittanut Ilves FS. Ottelu alkaa Tampereen Pirkkahallissa lauantaina 7.3. klo 18.

 

Mad Max - PS Villa 4-3 (2-1)
10:39 Jarno Mattila 1-0, 14:34 Tommi Salonen 2-0, 18:00 Miikka Hurme (Tomi Kohonen) 2-1, 25:15 Kalle Helin (Tomi Kohonen) 2-2, 34:41 Tomi Mäkelä (Riku Raikko) 3-2, 36:15 Mika Jussila 4-2, 39:28 Saku Leinonen 4-3.