Sopimusuutisia! Ensimmäisenä vuorossa Mika Jussila

2.7.2015


Ensi kauden joukkueen rakentamisessa alkavat palaset pikkuhiljaa loksahdella kohdalleen. Mad Maxin nettitoimitus sai tehtäväkseen julkistaa sopimuksia ja niitä tullaankin julkaisemaan tässä lähiaikoina säännöllisen epäsäännöllisesti. Ensimmäisenä vuorossa on Mika Jussila, joka tulee olemaan tärkeä palanen joukkuetta niin ensi kaudella kuin toivottavasti monta vuotta eteenpäinkin. Mäx-toimituksen kesäharjoittelija pääsi esittämään pelurille muutaman kysymyksen.

 

Jusis, solmit sitten seuran kanssa jatkosopimuksen, oliko helppo päätös?

”Joo näin on päässyt käymään, että hulluissa koirissa jatketaan. Sanotaanko sillä tavalla, että päätös oli viime viikkojen pienten keskustelujen jälkeen melko helppo. Seura on hyvässä nosteessa.”

Asut Mikkelissä, kuinka hyvin pystyt sitoutumaan seuran toimintaan?

”Sitoutuminen oli jo viime vuonna kohtalaisen hyvää, mutta nyt on tarkoitus laittaa koneista kaikki irti, ainakin meikän Toyotasta, pelaan kauden loppuun asti huolimatta siitä kuinka pitkälle se ikinä kestääkään. Elikä rivien välistä voinee lukea futsalin siirtyneen "ykköslajiksi". Arkisin olisi tarkoitus harjoitella Mikkelissä paikallisen 2-divarijoukkueen kanssa.”

Seurassa on tällä hetkellä hyvä tekemisen meininki päällä ja tulevaisuus näyttää paremmalta kuin aikoihin, mitä ajatuksia se herättää?

”Tuo tämän hetken positiivinen meininki ilahduttaa mieltä todella paljon. Tottakai se luo itsellenikin sen ,että persana laitetaan itsestäkin sit kaikki peliin ja katotaan missä kauden päätteeks ollaan.”

Pelasit itsesi jo viime kaudella Futsal-Liigan tähdistökentälliseen. Mitä tavoitteita sinulla on henkilökohtaisesti ensi kaudelle?

”En ole sen koommin mitään tehopisteitä tai sellasia miettinyt ensikaudelle, ne tulee työnteon kautta siinä mukana kivasti. Joka vuosi oon parantanu niin maalipaikoille pääsyä kun maalimäärääkin joten jatketaan vaikka sillä. Jokuhan saattas jopa luulla, että "tähdistökentällisstatuksella" pääsis yhet reenit koittaan maajoukkueessa, eihän sitä koskaan tiiä!”

Entä kuinka uskot seuran menestysmahdollisuuksiin?

”Seuralle en lähde vielä mitään lopullista tavoitetta antamaan ennen kuin pelaajalistat ja muut on lopullisesti selvillä, mutta pleijaripaikka nyt on se minimivaatimus parin heikomman kauden jälkeen.”

Lopuksi vielä, mitä Mad Max sinulle merkitsee?

”Mad Max merkitsee itselle helkkarin paljon. Monessa tiimissä oon ollu niin kesäpallossa kun futsalissa ja kaikki on ihan jees ollu mut ei tämmöstä porukkaa muualla oo! Täällä on aika kotoinen olo.”