Lisää sopimusuutisia. Riku Raikko pelaa mustapaidoissa jatkossakin

8.7.2015

Hyviä sopimusuutisia jälleen, sillä Mad Max of the Year 2014-2015 Riku Raikko, on raapustanut nimensä 1+ikuisuus –tyyppisen sopimuspaperiin. Huhujen mukaan Rixan käsivarteen sovitellaan Mäxien kapteeninnauhaa ensi kaudella, joten tässä tapauksessa puhutaan erittäin tärkeästä jatkopahvista.

 

Moro Rixa! Maxien toimituksen tietojen mukaan olet tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen, oliko helppo päätös?

”Kyllä pitää paikkansa. Päätös oli toki helppo, koska oon hulluissa koirissa vallan vaan pelannut.”

Tällä hetkellä seurassa on hyvä tekemisen meininki päällä ja tulevaisuus näyttää paremmalta kun aikoihin, mitä ajatuksia se herättää?

”No mulle se on tietty tärkee asia että seuralla menee hyvin, eli toiminta jatkuu. Sekin on erittäin positiivista, että parannetaan tän touhun tasoa joka levelillä niin pystytään nauttiin tästä hommasta viä vähän paremmin.”

Mitä henkilökohtaisia tavoitteita sinulla on ensi kaudelle, entä kuinka uskot seuran menestysmahdollisuuksiin?

”No paljonhan meillä on tekemistä niin sanottuun menestykseen. Pleijareihin kun päästään ja löydetään peleihin tasaisuus ja ne omat jutut niin siihenkin mä oisin jo tyytyväinen. Ei mulla sinänsä ole tavoitteita kun oppia vaan tätä peliä paremmin ja olla tasasempi pelaaja.”

Lopuksi vielä, olet seuran pitkäaikaisimpia pelaajia, kuinka mones kausi nyt lähtee? Mitä Mad Max sinulle merkitsee? Kuka on suurin Max -peluri urasi aikana?

”No alottelin silloin kakkosjengissä aikanaan, onhan siitäkin jo aikaa.. 2008 tais olla kun edustukseen pääsi. Madmax on mulle vähän ku hyvä keskiolut tai börssinmakkara, ilman sitä ei voi olla. Siä on nii hienoja jätkiä ollu ja on edelleen, että emmä sieltä poiskaan pysty oleen. Kyllä Mäkelän Jallu on mulle ollu se idoli aina. Terkkuja Jalmarille!”