Mikko Heritty siirtyy WFT:stä Mad Maxiin

23.7.2015

Naapuriseura WFT:n ykkösmiehiin jo vuosia kuulunut Mikko Heritty pukee Mad Max –nutun ylleen ensi kaudella. Mad Max on tietysti houkutellut miestä riveihinsä pidemmän aikaa ja Heritty kävi jo toissa kauden lopuksi farmisopimuksen turvin pelaamassa 7 liigaottelua lupauksia antavasti tehoin 4+4=8. Huikean hyökkäyspotentiaalin omaava nopea ja taitava pelimies tuo varmasti kaivattua vaarallisuutta Mad Maxin eturiviin. Mäx-toimitus esitti sopimuksen synnyttyä pakolliset kysymykset.

Moro Mikko! Olet nyt, voiko sanoa vihdoinkin, tarttunut Maxien haaviin. Oliko vaikea päätös?

Moi! Juu pari kautta sitä on mietitty tullako vai eikö tulla ja nyt pienet muutoksen tuulet autto helpottamaan päätöstä. Loppujen lopuksi helppo päätös!

Tosiaan, joukkueessa puhaltaa nyt ns. uudet tuulet ja tehdään kovasti töitä, jotta seura palaa takaisin huipulle. Mitä ajatuksia se sinussa herättää?

Todella hieno juttu! Muutaman vuoden aikana on tapahtunut paljon positiivisia asioita Suomifutsalissa ja mahtavaa, että kotikaupungissakin ruvetaan panostamaan enemmän toimintaan ja näkyvyyteen.

Siirryt Maxeihin toisesta paikallisesta seurasta WFT:stä. Kerro hieman aikaisemmasta peliurasta ja minkä tyyppinen pelaaja mielestäsi olet?

WFT:ssä on menty C-junioreista asti. Kolmosta, Kakkosta ja Ykköstäkin tuli jokunen peli pelattua silloin joskus. Maxeissa toissa kaudella muutama peli liigaa ja viime kausi vielä WFT:ssä. En osaa itteeni arvioida sen kummemmin. Kysy Kyttälän Antilta, se kyllä tietää! Ei vaan, syssymmällä sitten selviää.

Lopuksi, millaisin tavoittein lähdet ensi kauteen henkilökohtaisesti? Osaatko vielä arvioida joukkueen menestysmahdollisuuksia?

Kehittyä futsalpelaajana eteenpäin ja vakiinnuttaa paikka kentällisessä. Jos vaikka muutaman maalinkin pääsis iskemään. Vaikea tässä vaiheessa arvioida, mutta playoffit nähdään ensi kaudella Valkeakoskella!