Treenikausi käyntiin - Haastattelussa Sasu Nieminen

5.8.2015

Mad Max aloittelee kuluvalla viikolla joukkueharjoitukset kohti parin kuukauden päässä odottavaa sarja-avausta. Jo aiemmin uutisoitujen sopimusten lisäksi nimensä paperiin ovat laittaneet Sasu Nieminen, Jesse Collin, Tommi Salonen, Jarno Mäkinen ja Tomi Mäkelä. Treeniringissä tulee kirmailemaan sopimuspelaajien lisäksi Mad Maxin juniorikaartia muutamalla tryout-pelaajalla höystettynä. Jokusen edelliskauden pelaajan kanssa vielä neuvotellaan jatkosta ja ns. Hakaosasto liittynee mukaan syksymmällä. Lisäksi sopimusneuvottelut käyvät edelleen kuumana muutaman täsmävahvistuksen kanssa ja näillä näkymin kovia siirtouutisia on luvassa.

Sopimuksen tehneistä nettitoimitus otti tällä kertaa käsittelyynsä viime kaudella liigadebyyttinsä tehneen Sasu Niemisen. Muidenkin uusien ja vanhojen pelimiesten kuulumiset tullaan toki kyselemään vielä ennen kauden alkua.

 

Moro Sasu! Olet kuulemma laittanut nimen Maxien jatkosopimukseen, oliko helppo päätös?

"Juu näin pääsi käymään. Olihan se, eipä tarvinnut asiaa edes harkita."

Viime kausi oli ilmeisesti ensimmäinen ylipäätään koko lajin parissa ja suoraan liigaan. Miltä meno maistui?

"Käytännössä juu. Joskus 2011 taisin yhden pelin WFT:ssä käydä pelaamassa ja siitä ei ihan hirveesti kerrottavaa jäänyt. Olihan se opettelua oikeastaan koko kausi, sen verta pyörryksiin meni peleissä ja reeneissä, että muutin ohimennen Tampereelle."

Nyt kun on vuosi takana opettelua, mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteet ensi kauteen?

"Kyllä se on vieläkin ammentaa lajin saloja itteensä lisää ja kehittyä niin pelillisesti kuin taktisesti. Ja tehoja tietysti multa odotetaan, joten silläkin saralla kehitystä olis hyvä saada."

Seuralla on ilmeisen hyvä meininki päällä ja tulevaisuus näyttää valoisammalta kun aikoihin, mitä ajatuksia se herättää?

"Todella positiivista! Kaikilla oli kyllä tiedossa, että ei touhu tuollaisenaan voinut jatkua, mitä se viimekaudella oli... ei se ollut kellekään mielekästä. Olisin joka tapauksessa jatkanut, mutta kyllä nämä uutiset on antanut sellasen extrasysäyksen tulevaan kauteen! Mad Max on kumminkin perinteikäs seura, joka kuuluu taulukon toiseen päähän kuin mitä se viimekaudella oli. Tulee mielenkiintoinen kausi!"

Loppuun vielä, mitä Mad Max sinulle merkitsee?

"Vaikka vasta vuoden mukana ollut niin kyllä siinä ajassa jo sai sen fiiliksen että tämä on se minun seura ja koiralogoa kannan ylpeydellä rinnassa. Turvallinen kotikoskin seura."