Maajoukkuepelaaja Petri Grönholm siirtyy Mad Maxiin

23.8.2015

Mad Max vahvistaa rivejään, kun maajoukkuepelaaja Petri Grönholm siirtyy Ilveksestä Mad Maxiin. Nettitoimitus kyseli Petrin kuulumiset heti sopimuksen synnyttyä.

Moro Petri! Laitoit nimesi Mäxien sopimuspaperiin. Mikä sai vaihtamaan Mad Maxin paitaan?

”Halusin päästä isompaan rooliin ja kaipasin muutenkin vähän uusia kuvioita. Uskon, että Mäxeissä pystyn jakamaan Ilveksessä ja maajoukkueessa kartutettua futsaltietämystä ja omalla esimerkillä nostamaan muiden tasoa. On hienoa päästä tekemään hommia sen eteen, että Valkeakoskella nousisi futsalin taso ja buumi uudelleen.”

Kerropa sitten innokkaille Mad Max –faneille, että millainen pelaaja nähdään ensi kaudella Apian parketilla?

”Olen agressiivinen prässääjä, joten ajattelen sopivani hulluihin koiriin mainiosti. Hyökkäyspäässä suojaan ja kääntyilen pallon kanssa hyvin ja viime kauden pelasinkin pivot-pelaajana (target). Olen lisäksi taitava pallonkäsittelijä, joka on valmis viihdyttämään koskilaisyleisöä. Ei muuta kuin paikan päälle kannustamaan!”

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi ensi kaudelle? Entä miten uskot joukkueen pärjäävän?

”Toivon pääseväni auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon ja olemaan johtava pelaaja. Koitetaan saada Jussilan Mikan tavoin kaikki kropasta ja Toyotasta irti ja toivon mukaan molemmat kestävät kauden loppuun asti. Uskonkin, että Mäxien kausi tulee venymään yllättävän pitkälle kevääseen.”