Pelikausi käyntiin voitolla – perjantaina vastassa LeiF

24.9.2015

Mad Maxin pelikausi käynnistyi 3-2 (1-1) voitolla Liittocupin puolivälierämatsissa, missä vastustelijana oli Ilves FS U21. Ilveksen nuoriso antoi Mäxeille kovan vastuksen, mutta Mikko Herityn kolme maalia riitti lopulta varmistamaan paikan Liittocupin lopputurnaukseen.

”Kauden ensimmäinen peli ja tottakai se myös näkyi. Alkuun oli intoa kuin olisi nuoret oriit päästetty laitumelle, mutta pelin edetessä näkyi myös harjoiteltuja asioita. Pelin hallinta oli suurimmaksi osaksi meillä vaikka vastustaja painoi välillä vastahyökkäysillä pelin meidän päätyyn. Kokoonpano oli vähän kapea ja jalat alkoivat painamaan erien lopussa. Tärkeintä oli kuitenkin tulos ja sillä saamme sunnuntaiksi kaksi kovaa peliä valmistamaan meitä kohti sarjan alkua”, summasi valmentaja Kopola matsin jälkeen.

”Mieltä toki lämmittää myös Herityn hattutemppu heti ekaan peliin”, antoi Kopola tunnustusta maalintekijälle.

Pelihommat jatkuvat huomenna perjantaina, kun Leijona Futsal naapuripitäjä Akaasta saapuu Apialle mittelemään Etelä-Pirkanmaan Cupin mestaruudesta. Ottelu alkaa klo 19:30 ja sisäänpääsy kustantaa vitosen. Vilauttamalla Mad Maxin kausikorttia tai lunastamalla kortin lipunmyynnistä pääsee toki lehtereille seuraamaan preseasonin päätapahtumaa. Odotettavissa on, että molemmat joukkueet lähtevät otteluun parhailla tai ainakin lähes parhailla kokoonpanoillaan. Molemmilla porukoilla on tukku uusia pelimiehiä riveissään, joten kannattaa siirtyä Liikuntahallille aloittelemaan perjantai-iltaa.