Mad Max - Leijona Futsal 2-5 (2-1)

26.9.2015

Leijona Futsal oli parempi Etelä-Pirkanmaan Cupin ensimmäisessä osaottelussa lukemin 2-5 (2-1). LeiF ratkaisi tasaisen kamppailun toisella jaksolla onnistuessaan rankaisemaan maalipaikoistaan kotijoukkue Mad Maxia tehokkaammin. Arvovaltaisen katsomoraadin silmiin kotijoukkueen pelaajista eniten edukseen erottuivat Petri Grönholm ja vahvaa paluuta huippukuntoon tekevä vanha kunnon Mäkisen Jasse. Muutenkin mustapaitaisen Mad Max –ryhmän otteissa oli havaittavissa lupaavia merkkejä ainakin ajoittain.

”Ottelussa oli liigaottelun tempo ja intensiteetti. Pystyimme vastaamaan vastustajan vauhtiin ja pystyimme luomaan riittävästi maalipaikkoja voittoon asti. Kolme kertaa nukahdus oli osoitus vastustajan tasosta rankaista virheistä. Asiat joita painotettiin ennen peliä toimivat ja pystymme nostamaan tästä tasoa huomattavasti, kun saamme uudet asiat sisäistettyä paremmin ja pystymme tunnistamaan niitä pelissä esimerkiksi milloin on aika prässätä, lähteä nopeaan hyökkäykseen tai rauhoittaa peliä. Oma pallonhallinta ja rotaatiot vaativat vielä tunteja ja töitä, mutta onneksi joukkue on täynnä potentiaalia, joka tullaan ulosmittaamaan. Joukkueen sitoutuminen sovittuun pelitapaan oli hyvällä tasolla, minkä ansiosta saimme mahdollisuuden voittaa. Tappiosta huolimatta näen, että tästä on hyvä jatkaa työntekoa”, kommentoi päävalmentaja Jani Paananen.

”Lauantaina treenataan ja sunnuntaina taas pari hyvää peliä, missä hiotaan kuvioita kuntoon ennen sarja-avausta”, suunnitteli Paananen viikonlopun jatkokuvioita.

Mad Max-Leijona Futsal 2-5 (2-1)
06:42 0-1 Henri Ojala (Tomi Kohonen)
08:22 1-1 Riku Raikko (Jarno Mäkinen)
10:52 2-1 Jarno Mäkinen (Mika Jussila)
28:31 2-2 Yasar Elbeller (Jirka Järvi)
33:54 2-3 Miikka Hurme
39:40 2-4 Jirka Järvi tm
39:47 2-5 Nenad Veljkovic tm