Mad Maxille kolme pinnaa avausmatsista

4.10.2015

Mad Max otti liiga-avauksestaan tärkeät kolme pistettä kotivoitolla Tervareista. Ottelu oli jokseenkin kaksijakoinen. Ensimmäisellä jaksolla Mäxien prässäys toimi hienosti ja Tervareiden pelinrakentelu saatiin tyrehdyttettyä heti alkuunsa. Toisella jaksolla osat vaihtuivat ja pelin painopiste oli oikeastaan koko ajan Mad Max –maalilla tai ainakin kenttäpuoliskolla. Mäxien puolustuspaketti, johtohahmonaan hyvin pelannut maalivahti Mikko Ananin, pysyi kuitenkin sen verran kasassa, että ensimmäisellä jaksolla hankittu johtoasema piti loppuun asti.

Mad Maxin kauden avausmaalin iski Mika Jussila rajapotkukuvion päätteeksi. Santeri Lintunen maalasi sen jälkeen kahdesti, joista ensimmäinen oli kaunis oivallus ja roikotus omalta kenttäpuoliskolta yli Tervarivahti Lari Honkasen. Toinen lopulta voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi varmalla viimeistelyllä Petri Grönholmin suorittaman pallonriiston ja upean takavasarasyötön jälkeen.

Mad Max –toimitus yhytti Mad Maxin parhaana palkitun Grönholmin antamaan pikaiset kommentit:

Pete, mitä mieltä olit päivän pelistä?

”Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan ja se saatiinkin. Peli ei ollut aina kaunista, mutta taisteleva asenne toi tänään tarvittavat onnistumiset. Tervarit prässäsivät ärhäkkäästi, mikä vaikeutti meitä toteuttamasta sovittuja rotaatioita ja kuvioita, jotka uusina asioina ei vielä tule ihan selkäytimestä. Täytyy vielä videolta käydä peli läpi. Eiköhän siellä paljon hyvääkin ollut kehitettävien asioiden lisäksi. Yleisöä oli ainakin ihan mukavasti saapunut paikalle, kiitos faneille!”

Nyt kun tosipelitkin on jo saatu käyntiin. Miltä on tuntunut olla mukana Mäxeissä?

”Hienoa on ollut! Koko koiralauma on mukavaa sakkia ja porukka on tiedonjanoista. Asenne on siis kaikilla kohdallaan, mikä on tärkeää, kun halutaan yksilöinä ja joukkueena kehittyä. Yhdessä mietitään paljon asioita, mikä lisää motivaatiota entisestään. ”

 

Mad Max jatkaa pelejään ensi viikonlopun kahdella vierasottelulla. Perjantaina klo 19 on vastassa Kampuksen Dynamo Jyväskylässä paikallisella monitoimitalolla. Sunnuntaina pelataan Tampereella Vuoreksen koululla klo 16, missä vastassa on PP-70.

 

Mad Max – Tervarit 3-2 (3-0)

4:18 1-0 Mika Jussila (Mikko Heritty) 8:47 2-0 Santeri Lintunen 11:44 3-0 Lintunen (Petri Grönholm) 33:26 Joel Keloneva (Miikka Paldan) 34:22 3-2 Evi Mateli (Heikki Halmet)

Ottelun maalikooste täältä.