Liigapelit jatkuvat viikonloppuna

13.11.2015

Mad Max jatkaa viikonloppuna liigapelejään kahdella ottelulla. Lauantaina Liikuntahalliin saapuu vieraaksi sarjanousija Ruutupaidat ja sunnuntaina Mad Max matkustaa naapuripitäjään Akaalle kohtaamaan Leijona Futsalin.

Sarjataulukkoa, missä Mäxeillä siis plakkarissa 10 pistettä, Ruutupaidoilla 1 piste ja Leijonilla ei ensimmäistäkään, katsomalla molemmat pelithän ovat selviä, mutta näinhän asia ei varmastikaan ole. Ruutupaidat ovat viime otteluissaan laittaneet tiukoille niin Ilveksen kuin GFT:nkin taipuen kuitenkin molemmissa maalin tappioon. Ennen kauden alkua kärkikahinoihin povattu Leijona Futsal on puolestaan aloittanut kautensa alle odotusten kolmella tappiolla, joten akaalaiset tulevat varmasti laittamaan kaikkensa peliin avatakseen pistetilinsä koskilaisten kustannuksella.

Mäxien tuloksekkaan alkukauden jatkoa uhkaa tällä hetkellä ehkä eniten valtaisa loukkaantumisten suma. Varmuudella poissa viikonlopun kahinoista tulevat olemaan loukkaantuneet Jasse Mäkinen, Mika Jussila, Santtu Lintunen, Tomi Mäkelä ja Tommi Salonen sekä työesteiden takia poissa olevat Jape Mattila ja Antti Härkönen. Hienon alkukauden pelannut maalivahti Mikko Ananin huilaa tämän viikonlopun maanpuolustusvelvoitteiden takia liittyäkseen joulukuun alun lonkkaleikkauksen jälkeen vemppaosastolle ennaltamääräämättömän pitkäksi ajaksi. Jotta saadaan juttuun hieman positiivistakin väriä niin Petri Grönholm alkaa olla kuntoutunut pelikykyiseksi. Maalilla aloittaa Ilveksestä siirtynyt Lexa Rantanen. Liigadebyyttinsä tulee todennäköisesti tekemään Matti Jussila. Mikkis Latosaarikin lähestyy pikkuhiljaa pelikuntoa, mutta ei hyppää askiin vielä tänä viikonloppuna kuitenkaan.

Poissaolijoiden nimilista on pitkä, mutta siitä huolimatta Mad Max saa iskukykyisen ryhmän jalkeille. Osalle pelureista on tulossa varmasti isot minuutit, mutta toimituksen luotto on kova, että Hullujen koirien kintut kestävät viikonlopun rasitukset. Tule ihmeessä Liikuntahallille tsekkaamaan Mäxien syysvire! Ottelu Ruutupaitoja vastaan alkaa siis lauantaina 14.11. klo 15. Liput 7 / 4 euroa ja alle 12-v. normaalisti ilmaiseksi.