Mad Max - Riemu Liikuntahallilla sunnuntaina

26.11.2015

Mad Max esiintyy viimeisen kerran tämän vuoden puolella kotisalissaan ensi sunnuntaina 29.11., kun Liikuntahalliin saapuu vieraaksi Liikunnan Riemu Jyväskylästä. Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset. Mad Max on kerännyt plakkariinsa 13 pistettä ja Riemu 10 pistettä. Mäxeillä on alla pari tappiollista liigaottelua ja putoaminen GFT:lle cupissa, kun taas Riemu pääsee otteluun mehukkaan paikallispelivoiton siivittämänä. Jyväskylän paikalliskamppailu Futsal-Liigan kaikkien aikojen ennätysyleisön 824 katsojan edessä päättyi Riemun ottelun viimeisellä sekunnilla tekemään voittomaaliin.

Liikunnan Riemu on perinteisesti nojannut vauhdikkaaseen ja aggressiiviseen futsaliin, jossa vauhtia pidetään laajaan rosteriin nojaten. Mäxien rosteri on sitävastoin ollut turhankin kapeahko viime aikoina valtavasta loukkaantumissumasta johtuen, mutta ainakin näillä näkymin siihen saadaan pientä helpotusta. Odotettavissa on joka tapauksessa kiivas kamppailu sarjapisteistä. Ottelu käynnistyy hieman totuttua aikaisemmin eli jo klo 13.

Futsaltunnelmaan voi virittäytyä Liikuntahallilla jo aamupäivästä, kun Mäxien B-junnut pelaavat Pyryä vastaan. Tuo ottelu starttaa klo 10:30.