Paluu voittokantaan! Mad Max - Riemu 6-2 (2-0)

30.11.2015

Mad Max palasi takaisin voittojen tielle otettuaan hienon voiton Liikunnan Riemusta lukemin 6-2 (2-0). Mäxien vahva vire kotikentällä jatkuu edelleen, sillä joukkue on tällä kaudella voittanut tähän mennessä kaikki Liikuntahallissa pelatut matsit. Voiton avaimena oli koko joukkueen vahva tekeminen, sillä kotijoukkueesta oli mahdotonta löytää heikkoa lenkkiä. Mäxien parhaana palkittiin hyvin pelannut maalivahti Leo Rantanen, joka varmojen torjuntojensa ohessa iski myös pallon kertaalleen Riemun maaliin heidän yritettyä kavennusta ilman maalivahtia. Vahvoja otteita esitti myös Sasu Nieminen, joka laittoi pallon maaliin kolmesti.

”Pelattiin taas pitkästä aikaa ehjä 40 minuuttia. Jaksettiin tehdä sovittuja juttuja loppuun asti niin se näkyi tulostaululla tänään. Helpottuu toi pelaaminen koko ajan, kun kaikki alkavat sisäistää noita juttuja, mitä ”Painis” on meille jankuttanut. Onnistuttiin oikeastaan jokaisella osa-alueella tänään. Henkilökohtaisesti oli kiva taas maalatakin ja kerrankin näin päin, ettei jalalle käynyt mitään pahempaa”, kehui Niemisen Sasu ja viittasi lopussa pieneen kolhuun, mikä syntyi hänen viimeistellessään kolmatta maaliaan.

”Vihdoin 40 minuuttia tasapainoa hyökkäyksen ja puolustamisen suhteen maustettuna laadukkaalla maalivahtipelillä. Lopuksi virsi kaunis näin valmentajan näkökulmasta: jos muut ei tee maalia niin Niemisen Sasu tekee!”, hehkutteli päävalmentaja Jani Paananen onnistunutta iltapäiväpuhdetta ja erityisesti Sasun hattutemppua.

Mäxien liigapelit jatkuvat heti keskiviikkona ja silloin vastassa on Ilves FS Tampereen Pirkkahallissa. Ilves on sarjataulukossa toisena yhden pykälän Mad Maxia edellä muutaman ottelun vähemmän pelanneena ja vielä toistaiseksi ainakin ilman tappioita.

Mad Max – Riemu 6-2 (2-0)

1:58 Timo Kopola (Riku Säärelä) 1-0, 18:16 Sasu Nieminen (Mikko-Petteri Latosaari) 2-0, 26:35 Sasu Nieminen (Jarno Mattila) 3-0, 28:46 Riku Raikko (Jesse Collin) 4-0, 29:10 Markus Riikilä (Sakari Holopainen) 4-1, 31:40 Leo Rantanen 5-1,  31:46 Sasu Nieminen (Jarno Mattila) 6-1, 34:37 Eetu Parpala (Ville Vähäkoitti) 6-2.