Ei tuliaisia Tampereelta

3.12.2015

Ilves FS ei antanut Mad Maxin yllättää itseään Pirkanmaan paikalliskamppailussa ja ottelun loppunumeroiksi tuli lopulta vierasjoukkueen kannalta melkoisen tylyt 6-1 (2-0). Ilves otti ottelun komentoonsa alusta lähtien, ja kun se sai vielä johtomaalinkin kohtuullisen aikaisessa vaiheessa, muodostui ottelusta koskilaisittain katsottuna vaikea. Eniten ”Hulluja koiria” kouluttivat Ilveksen parhaana palkittu Timur Inapshba ja aikanaan Koskin kautta liigatähdistöön kivunnut Juhana Jyrkiäinen, joka valmisteli hattutemppunsa Mad Maxin yrittäessä kavennusta reikäpaidalla. Mad Maxin ainokaisen viimeisteli Mikko Heritty Santtu Lintusen poikittaispassista juurikin kyseisen reikäpaitapyörityksen aikana. Mäxien parhaana palkittiin Mikkis Latosaari.

”Ensimmäisellä jaksolla terävyys puuttui ja oli vähän sellaista diesel-meininkiä. Toisen jakson eka kymppi oli parempaa ja saatiin paremmin jalkojakin liikkeelle. Neljä ensimmäistä maalia sössittiin kyllä ihan itse ja pari viimeistä tuli sitten tyhjiin. Loppunumerot eivät ehkä ihan koko totuutta joukkueiden erosta kerro, mutta kyllähän se Ilveksen pallovarmuus on hyvällä tasolla”, kehui Timo Kopola vastustajaa.

Mad Maxilla on edessä reilun parin viikon maajoukkuetauko ennen vuoden viimeistä liigakoitosta lauantaina 19.12. Sekään matsi ei ole ihan helpoimmasta päästä, sillä matka kulkee Espooseen GFT:n vieraaksi.

Ilves FS - Mad Max 6-1 (2-0)

4:29 Timur Inapshba (Juha Ojanperä) 1-0, 15:17 Tatu Ahonen (Timur Inapshba) 2-0, 33:00 Juhana Jyrkiäinen (Jani Korpela) 3-0, 36:07 Tomi Lahtinen 4-0, 36:37 Juhana Jyrkiäinen 5-0, 36:56 Mikko Heritty (Santeri Lintunen) 5-1, 38:36 Juhana Jyrkiäinen (Timur Inapshba) 6-1.