Syyskierros päätökseen tappiolla GFT:tä vastaan

21.12.2015

Mad Maxin syyskierroksen viimeinen ottelu pelattiin lauantaina Espoossa, missä vastustajana oli aina hankala GFT. Espoo on perinteisesti ollut vaikea paikka Mäxeille eikä tämäkään kerta tuonut muutosta vaikka pelipaikkana olikin vanhan kunnon Leppävaaran sijaan uudet hienot puitteet tarjoava Opinmäen koulu. Vierailijoiden vaisun esityksen jälkeen pisteet GFT:lle lukemin 4-1(1-0). Mad Maxin ainokaisen osuman kävi tökkäämässä Jesse Collin. Mäxien parhaana palkittiin puolestaan maalivahti Leo Rantanen.

”Vaikea vierasmatsi jälleen. En tiedä mitä meille vieraskentillä tapahtuu, mutta me ei pysytä pelisuunnitelmassa kuin ajoittain. Nyt unohdetaan tämä ja lähdetään viettämään joulutaukoa, mutta jotain meidän on keväälle keksittävä, jotta saadaan ryhtiä myös vieraissa pelaamiseen”, harmitteli päävalmentaja Paananen.

Futsal-Liigan runkosarja on siis Mäxien osalta tasan puolessavälissä ja saldona 11 ottelusta 16 pistettä, mikä tällä hetkellä oikeuttaa kuudenteen sijaan sarjataulukossa. Kokonaisuutena syyskausi oli vähintäänkin lupauksia antava. Kotipeleissä joukkueen peli-ilme on ollut hieno ja pelissä on näkynyt harjoiteltuja asioita sekä kuvioita, mutta vastaavasti vieraspeleissä otteissa on ollut pahasti hakemista. Kaikki kotiottelut ovatkin päättyneet Mad Max-juhliin viimeistään jatkoajan jälkeen. Vierasmatseista voittoja on plakkarissa vasta yksi. Lisäksi joukkuetta kiusasivat koko syksyn ajan useat loukkaantumiset. Jos nyt jotain hyvää hakee loukkaantumissumasta, niin joukkueen syömähampaiksi kaavailtujen parannellessa vaivojaan ovat monet muut nostaneet profiiliaan isoin askelin.

Mad Max –toimitus veikkaa, että keväällä käydään hurja kamppailu pudotuspelipaikoista, missä jokainen piste on tärkeääkin tärkeämpi. Mad Max aloittaa kevätkierroksen pelit ja pistejahdin loppiaisena, jolloin koiralauman matka käy Ouluun Tervareiden vieraaksi. Oululaisilla on varmasti mielessään revanssi kauden avausottelun tappiolle ja Mad Max hamuaa parannusta vierassaldoonsa. Sitä ennen vietellään kuitenkin parisen viikkoa joulutaukoa.

 

GFT - Mad Max 4-1 (1-0)

17:19 Hossein Atayi (Ville Spangar) 1-0, 32:28 Ville Spangar (Jarkko Reinikka) 2-0, 33:21 Lasse Lind (Jaso Oksanen) 3-0, 34:26 Jesse Collin 3-1, 38:49 Panu Autio 4-1.