Lauantaina Liikuntahallilla Mad Max - PP-70

15.1.2016

Mad Maxin liigapelit jatkuvat lauantaina, kun Liikuntahalliin vierailulle saapuu PP-70 Tampereelta. Nyt  kun kautta on pelattu jo yli puolenvälin ja sarjataulukosta voidaan jo alkaa vetämään jonkinlaisia johtopäätelmiä, on selvää, että kyseessä on molempien joukkueiden playoff-tavoitteen kannalta erittäin tärkeä ottelu. Vierasjoukkue PP-70 majailee tällä hetkellä kuudennella sijalla kerättyään alkukaudella pisteen Mäxeja enemmän. Mad Max on puolestaan viimeisellä playoff-paikalla sijalla kahdeksan ennen viikonlopun matseja.

Mad Maxin hyvin sujuneen alkusyksyn ainoa isompi tahra tuli juuri PP:n vieraana, kun tamperelaiset niittasivat taululle tennisnumerot 6-0. Alkusyksyn jälkeen Mäxit ovat sittemmin ajautuneet playoff-paikkaa uhkaavaan tappioputkeen, mutta lauantaina jos joskus on hyvä paikka katkaista tuo putki, kuitata syksyn tappio ja parannella samalla asemia sarjataulukossa. Näillä näkymin pitkään telakalla ollut Petri Grönhom on tekemässä paluuta pelaavaan kokoonpanoon. Myös Mika Jussilan paluu peliareenoille jalkamurtuman jäljiltä alkaa olla jo lauantaina lähellä ellei jopa todennäköistä.

Lauantain matsissa on vahvasti mukana myös Tahtia Tyylillä, joka tarjoaa kymppikorttilaisilleen pääsyn matsiin kaksi yhden hinnalla. Tahtia Tyylillä on mukana myös Mad Max-pelureiden alkulämmittelyissä pienen zumbailuosion merkeissä. Katsojienkin kannattaa saapua siis ajoissa paikalle. Matsi alkaa lauantaina klo 13. Liput 7/4 euroa ja alle 12-v sisään ilmaiseksi.