Vain voitto kelpaa lauantaina

24.3.2016

Mad Max on lauantaina tiukan paikan edessä Liikuntahallilla. Hyvin alkanut, mutta sittemmin melkoiseksi kärsimysnäytelmäksi muodostunut Futsal-Liigan runkosarja päätetään viimeisen kierroksen ottelulla Espoon Golden Futsal Teamia vastaan. Jos GFT:llä ei ottelussa varsinaista panosta olekaan niin Mäxeillä panokset ovat sitten sitä vastoin hurjat. Pelissä on nimittäin ei enempää eikä vähempää kuin sarjapaikka. Voitolla on mahdollisuus päästä liigakarsintaan pelien KaDy-Ruutupaidat ja Sievi-Riemu jommankumman päättyessä kotivoittoon. Riemun tasapelikin kelpaa, mutta myös siinä tapauksessa Mad Maxin on joka tapauksessa voitettava oma pelinsä. Teoriassa on kaiketi muunlaisiakin vaihtoehtoja selviytyä, mutta Mäxien huonon maalieron vuoksi unohdettakoon ne liian epärealistisina. Vain voitto siis kelpaa. Ja mielellään siis kolmen pinnan voitto.

Runkosarjansa neljänteen sijaan päättävä GFT on perinteisesti ollut vaikea vastustaja Mad Maxille ja tälläkin kaudella alla on tappiot sekä liigassa että cupissa. GFT nojaa vahvasti kokemukseen maajoukkuetähtien Panu Aution ja Miika Hosion johdolla. GFT:n tehokkain on ollut kuitenkin tällä kaudella Jarkko Reinikka (12+10), jota ei toki häntäkään voi kokemuksen puutteesta moittia. Saa nähdä peluuttaako GFT ykkösnippuaan vai säästelläänkö jo paukkuja viikon päästä odottaviin playoff-koitoksiin?

Mad Maxilla on edelleen kiusanaan Jape Mattilan nilkka ja lisäksi kahdeksalla maalilla joukkueen parhaan maalintekijän paikkaa hallussaan yhdessä Mikko Herityn kanssa pitävän Sasu Niemisen pelikielto. Muuten jalkeille pitäisi saada varsin pätevän oloinen parin kentällisen nippu. Pätevän oloinen ei tietenkään tälläkään kertaa riitä mihinkään vaan joukkueen nyt todistettava pätevyytensä ja liigakelpoisuutensa myös kentällä. Toimituksella ainakin on vahva usko, että näin tulee tapahtumaan ja viime aikoina hitusen hukassa olleet futsalin perusasiat löytyvät oikein tiukan paikan tullen.

Kotiyleisön toivotaan saapuvan pääsiäisen vietostaan mahdollisimman runsaslukuisena kannustamaan Hullut Koirat voittoon. Nyt jos koskaan tuki on nimittäin tarpeen. Näytetään yhdessä, että koskilainen futsal kuuluu edelleenkin pääsarjatasolle! Ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina 26.3. klo 15. Liput 7 € ja alennusryhmiltä 4 €. Alle 12-v. tuttuun tyyliin ilmaiseksi.