Pari viikkoa sarja-avaukseen - pelaajapaletti viimeisiä silauksia vailla

30.9.2016

Mikko Heritty jatkaa Mad Max -paidassa. (kuva C. Enckelman)
Mikko Heritty jatkaa Mad Max -paidassa. (kuva C. Enckelman)

Mad Max –harjoitukset pyörivät täysillä kohti parin viikon päässä häämöttävää sarja-avausta. Sarjaohjelman laatija ei ollut kovin suosiollinen Mäxeille, sillä sarja alkaa peräti kolmen vierasottelun putkella. Avauslauantaina 15.10. Mäxit matkustavat Raaheen AS Moonin vieraaksi. Seuraava lauantai on pyhitetty Oulun vierailulle FC OPAn vastustajaksi ja vielä ennen ensimmäistä kotiottelua marraskuun puolenvälin tienoilla vieraillaan Raumalla. Siinä tuleekin lähestulkoon kaikki pisimmät vierasreissut hoideltua heti sesongin alkuun.

Mad Max –toimituksen onnistui tavoittaa seuran kiireinen puheenjohtaja, manageri ja jokapaikanhöylä Joni Niskavaara antamaan muutaman kommentin kohta alkavasta kaudesta.

”Sarjan alku olisi voinut ohjelman puolesta olla helpompikin, mutta kyllä mulla on vahva luotto joukkueeseen ja siihen, että Raaheen ja muuallekin vievään bussikyytiin hyppää iskukykyinen ryhmä. Treenihommissa oli taas pieniä alkuvaikeuksia, kun pelureilla oli vielä jalkapallon puolelta sitoumuksia ja ryhmää ei saatu ihan niin ajoissa kokoon kuin olisi pitänyt, mutta nyt näyttää jo paremmalta ja lähestulkoon kaikki pelimiehet on saatu riviin. Joitakin vahvistuksia porukkaan on mitä todennäköisimmin vielä liittymässä sarjan alun kynnyksellä”, tuumailee puhis Niskavaara.

”Aika hyvin saatiin porukka pidettyä kasassa ja periaatteessa viime kausien runko jatkaa. Muutaman kohdalla pidettiin aika tiukat ja pitkällisetkin neuvottelut ja joitakin oli vaarassa joutua liigaporukoidenkin haaviin, mutta onneksi useimmat saatiin valjastettua meidän riveihin. Kyllä mä odotan esimerkiksi kaksikolta Mika Jussila & Mikko Heritty erittäin vahvaa panosta meidän hyökkäyspeliin. Vastaavasti nuorisoketjusta Justus Kunnas on esittänyt treeneissä hienoja otteita ja on valmiina ottamaan isompaa roolia. Ja onhan tuolla mukana myös todellinen Mad Max –legenda, kun Mäkelän Jallu on tekemässä paluuta parketille”, kertailee Niskavaara näkemyksiään pelaajatilanteesta preseasonin loppuvaiheilla.

”Hyvää ja tapahtumarikasta futsalia on varmasti luvassa tulevallakin kaudella Liikuntahallilla, joten suosittelen kaikkia koskilaisen futsalin ystäviä hommaamaan kausikortin matseihin. Normikortti ei ole nimittäin hinnalla pilattu. Tosifaneille ja tukijoille suosittelen Mad Max –klubikorttia, millä pääsee matseissa erillisiin klubitiloihin kuulemaan sisäpiirin kuulumiset ja nauttimaan tarjoiluista. Kortit ja  lisätiedot vaikkapa juurikin klubikorteista pelaajilta, taustoilta ja tai laittamalla viestiä osoitteeseen futsalmadmax@hotmail.com”, ohjeistaa Niskavaara lopuksi.

 

Mad Max pelaajat kaudella 2016 - 2017

Riku Raikko

Jesse Collin

Mika Jussila

Mikko Heritty

Jape Mattila

Sasu Nieminen

Jari-Pekka Mäkelä

Majid Ahmadi

Tomi Mäkelä

Matti Jussila

Justus Kunnas

Petri Jouppi

Nino Nieminen

Tomi Nurminen

Mikkis Latosaari

Eemeli Puotiniemi (mv)

Joonas Mikkola (mv)