Futsal Ykkönen käyntiin huomenna

14.10.2016

Futsal Ykkönen potkaistaan käyntiin huomenna. Mad Max aloittaa 22 pelin runkosarjaurakkansa Raahesta, missä vastassa on AS MOON. Peli alkaa klo 14 ja ainakaan Mad Max –toimituksen tietoon ei ole kantautunut, että ottelua striimattaisiin, joten matsin nähdäkseen pitää matkustaa paikan päälle. Toimitus veikkaa, että ainakin yksi sinnikäs koiralauman kannattaja on jälleen kerran paikalla. Kotona Valkeakoskella pysyttelevät fanit jännittävät ottelua Palloliiton sivujen livetulospalvelusta tai teksti-tv:n sivulta 288.

Linkki otteluseurantaan: https://www.palloliitto.fi/futsal/live

 

Mad Maxin nettitoimituksen laiskotellessa avausvastustaja AS MOONin vastaava on tehnyt ansiokasta työtä ja julkistanut oman kausiennakkonsa tulevan kauden Futsal Ykköstä silmällä pitäen. Löytyy mm. lyhyet arviot kaikista joukkueista. Kannattaa lukaista. Avausottelua silmälläpitäen AS MOON on toki nettitoimitukselle täysin vieras joukkue, mutta ihan turhasta porukasta ei voi olla kyse, jos useampi peluri on jo ehtinyt tällä kaudella käydä avaamassa liigamaalitilinsä yhteistyöseura Sievi FS:n riveissä.

AS MOON kausiennakko: https://asmoon-sporttisaitti-com.directo.fi/?x170306=2394840

 

Mad Maxin sivuilla pyritään kauden aikana raportoimaan mahdollisimman kattavasti niin koti- kuin vierasotteluista. Kotiotteluista on lisäksi luvassa ainakin maalikoosteet ja näillä näkymin viime kaudella hienosti toiminut MadMaxTV:kin saattaa jatkaa livelähetyksiä ainakin osasta otteluita. Pysykää kanavalla!