Mad Max voitti Oulussa

23.10.2016

Mad Max jatkoi Futsal Ykkösen otteluitaan lauantai-iltana Oulussa, missä vastassa oli sarjanousija FC OPA. Oululaiset tarjosivat pitkän päivän matkustaneille koskilaisille kovan vastuksen, mutta Mäxit onnistuivat kuin onnistuivatkin kääntämään matsin itselleen toisella jaksolla lukemin 3-6 (2-2). Seuraavassa parit kommentit ottelusta.

”Ensimmäinen puolikas oli suht hankala ja joku voisi sanoa jopa kamala. Olisiko pitkä bussimatka tuntunut jaloissa vaikka oltiinkin hyvissä ajoin pelipaikalla verryttelemässä. Tauolla sitten keskityttiin lähinnä huolellisuuteen ja mun mielestä pojat ihan itse päättivät, että tää on meidän matsi. Tasaista vääntöö toinenkin jakso oli, mutta saatiin siihen sitten pari vapauttavaa osumaa. Vastustaja otti hyvissä ajoin viidennen kenttäpelaajan ja päästiin siinäkin rankaiseen pari kertaa. Lopussa lipsahti vielä yksi omiin vastahyökkäyksestä, mutta tärkeimmät eli pinnat lähti niin mukavalle bussimatkalle Koskiin. Pelureista esiin nousi pistehirmu Mikko Heritty ja pirteästi esiintynyt Matti Jussila”, kertaili ottelun kulkua valmennuksen näkökulmasta vuorostaan Juha Nikkinen.

”Eka jakso oli hankala, kun ei päästy oikein OPA:n avauskuvioihin sisälle ja oma peli tahtonut lähteä rullaamaan. Hyvät tsempit tauolla ja Mäkelän Tomin tärkeällä maalilla saatiin henki päälle ja ratkaistiin matsi. Saaren Jugi otti hyviä torjuntoja tärkeisiin paikkoihin läpi ottelun”, tuumi paluumatkalta tavoitettu Mige Heritty, joka selvästikin oli ollut samassa matsissa valmennusjohdon kanssa. Sen verran yhteneviä olivat kommentit.

Kauden hyvin kahdella voitolla aloittanut Mad Max jatkaa otteluitaan seuraavaksi Futsal Cupin merkeissä. Arpaonni oli sen verran suosiollinen, että vuorossa on kotiottelu Alastaron Urheilijoita vastaan keskiviikkona 2.11. klo 19:15.

 

FC OPA - Mad Max 3-6 (2-2)

01:54 0-1 Matti Jussila (Mikko Heritty)

10:12 1-1 Sampo Lastuvirta (Heikki Viia)

19:09 1-2 Mika Jussila (Mikko Heritty)

19:13 2-2 Joni Aitto-Oja(Antti Viitaluoma)

27:59 2-3 Tomi Mäkelä (Mika Jussila)

30:43 2-4 Mikko Heritty (Matti Jussila)

35:28 2-5 Jesse Collin

36:51 2-6 Mikko Heritty

39:15 3-6 Niko Junkkari (Antti Viitaluoma)

 

Kokoonpanot ja tilastot Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/futsal/ottelu&624226