Futsal Cupia tänään Liikuntahallilla - Mad Maxilla vastassa Alastaron Urheilijat

2.11.2016

Tänään sitten kaikki hallille seuraamaan Mad Maxin kauden kotiavausta Futsal Cupin merkeissä. Vastustajaksi saapuu yllätysvalmis Alastaron Urheilijat, joka kiusasi viime kaudella liigajoukkueitakin vastaavassa kilpailussa kaatamalla Jyväskylän Kampuksen Dynamon ja viemällä ottelun Espoon GFT:tä vastaan jatkoajalle, missä taipui lopulta tappioon. Muuten Mad Max –toimituksen tiedot Urheilijoiden joukkueesta ovat hieman vajavaiset, mutta kerrottakoon nyt, että AU pelaa Turun Piirin Futsal Kakkosessa, missä se on aloittanut kautensa tappiolla ja tasapelillä.

Hyvin kautensa aloittanut Mad Max lähtee cup-seikkailuun allaan kaksi vierasvoittoa Futsal Ykkösestä. Kokoonpanopuolelle tulee pieniä muutoksia. Askissa nähtäneen tänään uusia miehiä, kun Sami Sanevuori ja Joni Mäkelä tekevät debyyttinsä mustapaidoissa. Vastaavasti pois kokoonpanosta ovat tehokkaasti kauden aloittaneet Mika ja Matti Jussila sekä maalivahti Jukka Saari.

Ottelu alkaa Liikuntahallissa siis tänään keskiviikkona 2.11. klo 19:15. Otteluun on yleisölle vapaa pääsy.

Kannattaa kuitenkin varata käteistä tai Smartumin viiden euron liikunta- ja kulttuuriseteleitä mukaan ja lunastaa nyt viimeistään kausikortti Mäxien Futsal Ykkösen otteluihin.