Tuplaviikonloppuna vastassa LPK ja Monkulat

11.11.2016

Mad Max -kapteeni Riku Raikko.
Mad Max -kapteeni Riku Raikko.
Matsissa mukana Kattokeskus.
Matsissa mukana Kattokeskus.

Futsal Ykkönen jatkuu Mad Maxin osalta viikonloppuna kahdella kotiottelulla, joissa vastaan asettuvat lauantaina Lohikosken Pallokerho Jyväskylästä ja sunnuntaina KP-V Monkulat Kaustiselta. Molemmat ryhmittymät ovat Mad Maxille uusia tuttavuuksia eikä historiasta siis löydy ainakaan kevyellä kaivelulla keskinäisiä otteluita. Itseasiassa yksikään Liikuntahallissa viikonloppuna esiintyvistä joukkueista ei pelannut Futsal Ykkösessä edellisellä kaudella. Koskin Koiralauma pelasi Liigaa ja LPK sekä Monkulat Kakkosessa.

Näitä kolmea joukkuetta yhdistävä tekijä sen sijaan on, että kaikki ovat aloittaneet pelinsä varsin mainiosti tämän kauden Futsal Ykkösessä. Ennen viikonlopun matseja Mäxit ja Monkulat ovat voittaneet kaikki kolme otteluaan ja LPK:kin on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi ja keikkuu sarjataulukossa heti edellä mainitun kaksikon takana. Eikä tässä vielä kaikki vaan nämä kolme joukkuetta ovat myös Ykkösen kolme eniten maaleja takonutta joukkuetta, joten vaikka kausi on vielä nuori, voitaneen puhua kahdesta kärkikamppailusta. Kotijoukkue Mad Max suunnittelee toki jatkavansa maalitalkoita vierailijoiden kustannuksella, mutta vierailijoiltakin löytyy tulivoimaa, joten Mad Max –puolustuskin saa olla hereillä. Nostetaanpa tähän nyt esille yksi täsmäuhka eli Monkuloiden Jussi Mikkola, joka jakaa Ykkösen maalipörssin kärkipaikan yhdessä Mäxien Mika Jussilan kanssa seitsemällä osumalla. Ykkösen pistepörssiähän hallinnoi tällä hetkellä Mad Maxin Mikko Heritty tehtailtuaan kolmeen matsiin tehot 6+6=12.

Lähtökohdat viikonloppuun ovat siis vähintäänkin herkulliset. Tosin Mad Maxin joukkueessa on ollut viikolla havaittavissa pientä flunssaepidemian poikasta. Ties mistä moinen lähtenyt liikkeelle, mutta joka tapauksessa ennakkotietojen perusteella kotijoukkue saa jalkeille lähes parhaan kokoonpanonsa ja tällä kertaa saattaa käydä niinkin, että jokunen kova pelimies jää jopa pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle odottelemaan näyttöpaikkaansa.

Matsit käyntiin Liikuntahallissa klo 15:00 sekä lauantaina että sunnuntaina. Sunnuntaina Mad Max onnittelee kaikkia isiä ilmaisella sisäänpääsyllä, kunhan saapuvat otteluun lapsensa tai lapsiensa seurassa. Muuten otteluliput kustantavat 7 / 4 euroa. Alle 12-v. sisään ilmaiseksi. Maksut käteisellä tai Smartumin 5 euron arvoisella liikunta- ja kultturiseteleillä. Kausikorttikauppa on käynyt vilkkaana, mutta vielä kortteja on jokunen jäljellä ja saatavissa kotiottelun lipunmyynnistä.