Mad Maxin A-pojat hyvässä vauhdissa

5.1.2017

Mad Maxin A-pojat ovat aloittaneet oman taipaleensa Tampereen Piirin P20 sarjassa hienosti napaten neljästä pelatusta ottelusta täydet pisteet. Sarja on lyhyt ja otteluita vain 10, mutta seuraavan kerran joukkue pukee Max-paidan päälleen sunnuntaina 8.1., jolloin saadaan ensimmäinen sarjakierros täyteen. Matsi alkaa Liikuntahallilla klo 12.

Tähän asti pojat ovat esittäneet aivan upeaa puolustamista ja uhrautumista joukkueen eteen ja sitä kautta ollaan myös saatu vastaiskuilla tehtyä riittävästi maaleja otteluiden voittamiseen. Osa pelaajista on jo ollut vakinaisesti edustuksen mukana ja se näkyy myös kentällä.

”Kaikki pelaajat ovat oivaltaneet, mitä meiltä vaaditaan voittaaksemme pelejä ja siinä mennään oikeaan suuntaan. Päästettyjen maalien keskiarvo (2,0) on aivan huippuluokkaa ja se on antanut pohjan myös hyvälle hyökkäämiselle. Toki pojilla on paljon myös luovuutta, joka on taannut näyttäviä kombinaatioita ja hienoja maaleja, joista kaikki ovat nauttineet. Joukkue toivookin, että joulutauon jälkeen katsojat löytäisivät Apian Liikuntahallin penkeille kannustamaan A-poikia jopa sarjansa voittoon asti”, kehottaa A-poikien päävalmentaja Jarto Hyökyvaara.

 

Mad Max P20 pelaajat:

1 Onni Junttila

2 Nino Nieminen

3 Samu Lindgren

4 Vikke Ahola

8 Tomi Nurminen

12 Waltteri Hopia

13 Veeti Lahtinen

16 Mika Heinonen

18 Niklas Pynnönen

19 Joona Järvinen

20 Roope Jokela

21 Petri Jouppi

23 Justus Kunnas

24 Vikke Vuorio

 

Sarjataulukko ja otteluohjelma:

https://www.palloliitto.fi/tampere/pelitoiminta/tulospalvelu/futsal-2016-2017/pojat?&trefutsal1617&FP20