Mad Max taipui tasapeliin kärkikamppailussa

23.1.2017

Mad Max joutui tyytymään tasapeliin Futsal Ykkösen kärkikamppailussa FC Raumaa vastaan. Jännittävien vaiheiden jälkeen ottelu päättyi lukemiin 4-4 (2-1). Maxeilla oli voiton avaimet käsissään vaikka kotijoukkue ei yltänyt tällä kertaa ihan parhaimpaan esitykseensä. Varsinkin avauspelaamisessa oli ajoittain vaikeuksia, kun FC Rauma prässäsi ylhäältä. Vaikka koskilaisten suuhun jäikin hieman kitkerä jälkimaku FC Rauman tasoitettua viime minuuteilla, voidaan ottelun lopputulosta pitää varsin oikeutettuna.

Ottelu alkoi Mad Maxin pienellä painostuksella, mutta varsinaisia maalipaikkoja ei alkuminuuteilla juurikaan nähty. FC Rauma onnistui kuitenkin maalinteossa ensimmäiseksi, kun pallo kimpoili maalin koskilaispuolustuksen jaloista kulmapotkun jälkitilanteesta. Tasoitusta saatiin odotella aina avausjakson jälkimmäiselle puoliskolle. Mika Jussila karkasi vastahyökkäykseen ja laukoi tarkasti takakulmaan Mikko Herityn tarjoilusta. Maxit siirtyvät johtoon ensi kerran johtoon, kun Riku Raikko iski oman laukauksensa paluupallon raumalaisveskarin yli maalin kattoon.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueen kannalta murheellisesti, kun FC Rauma tasoitti heti alkuun vain yhdeksän sekuntia aloituksesta. Mad Maxin puolustus ei ollut ihan hereillä sivurajapotkussa ja näin vierailijat pääsivät iskemään toisen kerran erikoistilanteesta. Maxit ei tästä hätkähtäneet ja ottelua jatkettiin mustapaitojen hienoisella hallinnalla. Jälleen kerran tehokaksikkona hääri Mika Jussila ja Mikko Heritty, jotka iskivät maalin mieheen muutaman minuutin välein ja Mad Max siirtyi kahden maalin johtoon.  Ottelu näytti olevan varsin hyvin Mad Maxin kontrollissa ja kotiyleisö odotteli jo lopullista sinettiä ottelulle, mutta niin vain kävi, että FC Rauma hinasi itsensä tasoihin. Molemmat maalit tulivat koskilaisten harmittavien keskialueen pallonmenetysten seurauksena.

Tasapelillä Mad Max pitää eron sarjataulukossa edelleenkin kahdeksassa pisteessä toisena tuleviin raumalaisiin. Asetelmat ovat siis varsin mainiot sarjan kääntyessä pian loppusuoralleen. Mad Maxilla on vielä pelaamatta kahdeksan ottelua ja ensi viikonloppuna on edessä kahden ottelun vieraskiertue.

 

Mad Max – FC Rauma

2:44 0-1 Jere Kyrkkö (Kasper Nyholm)

11:03 1-1 Mika Jussila (Mikko Heritty)

15:20 2-1 Riku Raikko

20:09 2-2 Jere Kyrkkö (Ukko Rimmi)

24:20 3-2 Mika Jussila (Mikko Heritty)

27:20 4-2 Mikko Heritty (Mika Jussila)

35:37 4-3 Niila Asunmaa

36:33 4-4 Jaakko Valtanen