Turha reissu Turkuun - kurssi kääntyy ensi viikonlopun kotituplassa?

22.2.2017

Futsal Ykkösessä pelattiin taas pienen talvitauon jälkeen ja Mad Max teki visiitin Turkuun viime lauantai-illan myöhäisotteluun. Koiralauma joutui palaamaan reissulta häntä koipien välissä, kun Turun Pallokerho piti pisteet kotonaan niukoin, mutta kuitenkin kolmen pisteen arvoisin lukemin 3-2 (2-2). Sasu Nieminen kuittasi Jesse Collinin esityöstä turkulaisten nopean avausmaalin ja Mika Jussila vei vielä koiralauman johtoon velipoikansa Matin passista. Tämän jälkeen koskilaisten maalihanat menivät kiinni, kun taas TPK kykeni viimeistelemään pari kertaa.

”Ei saatu syystä tai toisesta taisteluilmettä kohdalleen ja jäi vähän nihkeäksi esitys tällä kertaa. TPK pelasi hyvin ja niiden molari hoiti loput. Paikat oli meilläkin täyteen pottiin, mutta nyt jäi saamatta. Ensi viikonloppuna päästään sitten entistä nälkäisempänä pelaamaan kotihallissa ja oikein kahdesti vielä”, kommentoi Mad Max –kapu Rixa Raikko.

Mad Max jatkaa tappiosta huolimatta edelleenkin sarjan piikkipaikalla, mutta ero sarjakakkoseen FC Raumaan kutistui nyt kuuteen pisteeseen, kun sarjaa on pelaamatta neljä ottelua. Nopealla laskutoimituksella sarjapisteitä ja maalieroja tarkastelemalla tästä seuraa, että kaksi voittoa jäljellä olevista otteluista riittänee varmistamaan Mäxien paluun liigaan. Mahdollisuus tarvittavien voittojen ottamiseen on siis heti ensi viikonlopun kotituplassa. Lauantaina vastassa on Joutsan JoSePa ja sunnuntaina MusaFutsal Porista. Molemmat vierailijat mukana sarjataulukon jälkimmäisen puoliskon tiukassa taistelusta sarjapaikkojen puolesta. Joutsalaiset ovat voittaneet pari ottelua putkeen ja MusaFutsalkin on viime aikoina piristynyt joulu-tammikuun tappioputkensa jälkeen, joten kovat matsit ovat varmasti tiedossa.