Liigakausi häämöttää horisontissa

2.7.2017

Kutkuttava Futsal-Liigan avaus odottaa Mad Maxia vajaan kolmen kuukauden kuluttua. Tulevan kauden otteluohjelmakin alkaa olla jotakuinkin selvillä ja niin siinä vaan kävi, että arvontakone osoittaa koiralauman lähtemään kauden avaukseen jälleen kohti pohjoista. Nälkäistä haastajaa odottaa siellä FC Kemi ja ottelu potkaistaan paikallisessa Tervahallissa käyntiin 23. syyskuuta klo 16:00. Viime vuonnakin kausi aloitettiin samalta suunnalta joskaan ei ihan yhtä kaukaa ja lopultahan kaikki meni sitten oikein mukavasti. Pienellä reissulla on hyvä aloittaa kausi ja hioa siinä matkalla joukkuehenkeä entistäkin kovemmaksi.

Kovin kauaa ei tarvitse kotikannattajienkaan odottaa malttamattomana tuon jälkeen vaan ensimmäinen kotiottelu on tällä sesongilla jo heti seuraavana viikonloppuna. Silloin lauantaina 30. syyskuuta Liikuntahallin hornankattilaan saapuu vastustajaksi Espoon GFT. Ottelu alkaa klo 15:00, kuten näillä näkymin kaikki muutkin Mäxien runkosarjan kotiottelut tulevalla kaudella.

Mad Max lähtee tulevalle liigataipaleelle hieman uusiutuneella tai tällä hetkellä vielä uusiutuvalla ryhmällä. Mad Max -toimitus on saanut luvan pudotella heinäkuun aikana nimiä pienien haastattelujen muodossa. Viime kausien runkopelaajista useimmat ovat viimeisten tietojen mukaan jatkamassa koiralogo rinnassaan. Elokuun alussa, kun ryhmä kokoontuu omatoimisten jälkeen ensi kertaa yhteen joukkueharjoitusten muodossa, nähdään mustapaitojen lopullinen kokoonpano. Tietenkään mikään ei estä joukkuetta vahvistumasta myöhemminkään.

Siitä päästäänkin sopivasti tryout -aiheeseen: edelleenkin Mad Max -harjoituksiin saa tulla näyttämään kykyjään. Jos tryout -paikka kiinnostaa, ota yhteys futsalmadmax@hotmail.com tai soita/viestitä puhikselle 0405446684/Joni.