Mikko Heritty jatkaa Mad Maxissa

3.7.2017

Mikko Heritty hassuttaa vastustajaa edelleenkin Mäxien riveissä.
Mikko Heritty hassuttaa vastustajaa edelleenkin Mäxien riveissä.

Viime kauden ratkaisupelaajiin kuulunut Mikko Heritty solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Heritty iski Futsal Ykkösessä 21 otteluun kovat tehot 21+29 ja hänen odotetaan toki ottavan ratkaisijan viittaa harteilleen myös tulevalla Futsal-Liigakaudella.

 

Mige, mätit viime kaudella hurjat tehot divarissa ja nyt jatkat edelleen myös Mad Maxin mukana liigassa. Millä mietteillä ensi kauteen?

Meillä oli hyvä buumi päällä koko viime kauden, josta saatiin puristettua paras mahdollinen palkinto eli tavoitteena ollut liiganousu. Tehojakin tuli painettua mukavasti ja sillä irtosi kirsikkana kakun päällä pistepörssin kaksoisvoitto selvällä erolla. Kaikinpuolin mukiinmenevä kausi divarissa.

Nyt kun tosiaan vuoden pikavisiitti divarissa on suoritettu, niin millä eväillä liigassa pysytään ja pärjätään?

Positiivisin mielin lähdetään ensi kauteen taas yhden vuoden viisaampina. Vauhti ja taitotaso on taas monta pykälää korkeammalla ja se vaatii joka jätkältä sen 110% jokaisessa pelissä. Etenkin taktisuus korostuu ja tulee olemaan suuremmassa osassa ensi kaudella. Puolivaloilla ei voiteta yhtäkään peliä kuten ehkä divarissa. Kauden lopussa saadaan sitten se mitä ansaitaan.

Ja jotta ei mene liian vakavaksi asiaksi niin Migelle myös legendaarinen Stig the Ghostwriterin kysymys, kenet maxilaisen ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Autiolle saarelle ottaisin mukaan tietysti Hietasen Peten. Hänen kanssaan nuotion äärellä siellä laulettaisiin loppuunkulutettuja karaokerallatuksia. Eli laulutaitojensa perusteella.