Jesse Collin pukeutuu mustaan jatkossakin

7.7.2017

Jesse Collin johtaa joukkuetta liigaparketeille. (Kuva C. Enckelman)
Jesse Collin johtaa joukkuetta liigaparketeille. (Kuva C. Enckelman)

Mad Max solmi ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen Jesse Collinin kanssa. Collin on noussut muutaman edellisen kauden aikana Mäxien ehdottomiin johtohahmoihin niin kentällä kuin kopissakin. Luotettava ns. kahden suunnan pelaaja ei välttämättä loista aina tehotilastoissa, mutta johtaa koiralaumaa tinkimättömällä asenteella toimien pelitapaesimerkkinä muille. Arvostuksesta kertonee kolme perättäistä Valmentajan pokaalia, mikä siis annetaan aina kauden päätteeksi Mad Max-valmennusjohdon eniten arvostamalle pelaajalle.

 

Jesse, viime kaudella saatiin se mitä haettiinkin, kun noustiin takaisin liigaan. Millä mietteillä takaisin liigaparketeille? Onko henkilökohtaisia tavoitteita?

Viime kausi sujui kuten toivottiin ja odotettiinkin. Hyvä viime kausi niin joukkueelta kuin itseltäkin tietysti nostaa motivaatiota ja tavoitteita tulevaa kautta kohti. Tällä kaudella haaste kovenee, mutta varmasti nälkäinen ja näytönhaluinen koiralauma lähtee haastamaan jokaista joukkuetta liigassa. Henkilökohtaiset tavoitteet liittyvät omaan kehittymiseen ja vakiinnuttamaan oman pelaamisen liigatasolle vaadittavaksi. Omalta osaltani en halua mitään sijoitustavoitteita lähteä osoittamaan. Taistellaan, tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää!

 

Mitkä asiat koet suurimpina eroina divarin ja liigan välillä? Ja kuinka liigassa tullaan pysymään ja pärjäämään?

Liigan ja divarin välillä on jopa yllättävän suuri ero, joka korostuu varsinkin taktisuudessa. Tietysti peli on usein nopeampaa ja teknisempää, mutta kyllä suurin ero on taktisuudessa. Koko ajan täytyy olla hereillä. Liigassa pärjätään tekemällä asiat, jotka jo osataan, aina vaan paremmin ja samalla kehitetään omaa peliä peli peliltä paremmaksi.

 

Jos joutuisit autiolle saarelle niin kenet Mäxeista ottaisit mukaan ja miksi?

Autiolle saarelle ottaisin mukaan Rixa Raikon. Uskon, että kokeneella ketulla olisi paljon niksejä takataskussa autiolla saarella selviytymiseen ja näin varmistaisin myös, että seura on parasta mahdollista!