Justus Kunnas vakiinnuttamaan paikkaansa Mäxien liigariveissä

13.7.2017

Mad Maxin nuorisokaartin uljas edustaja Justus Kunnas jatkaa futsaluraansa koskilaisten riveissä. Tovi sitten täysi-ikäistynyt Kunnas teki debyyttinsä edustusjoukkueessa jo toissa kaudella, joten liigapelejäkin on jo alla. Junioripeleissä Kunnas on ollut johtava voima kentän kummassakin päässä ja samojen ominaisuuksien odotellaan siirtyvän liigaparketeillekin tulevalla kaudella.

 

Juppe, Mad Max -toimituksen laskujen mukaan olet nyt ollut pari kautta edustuksen mukana. Miltä on meno maistunut? Kuinka oma peli on kulkenut?

Niinhän se on. Meno on maistunut, joukkueeseen pääsi hyvin mukaan ja kyllähän oma pelikin on kulkenut koko ajan paremmin, varsinkin viime kaudella Ykkösessä. Kun pelejä tuli alle ja sai itseluottamusta sekä varmuutta omaan pelaamiseen ja sitä kautta sai muutaman pisteenkin tehtyä.

Pelasit hyvän kauden Futsal Ykkösessä ja nousu takaisin liigaan saavutettiin. Kuinka koet sarjatason nousun, onko se oiva haaste taas nostaa omaa tasoa? Minkälaisia tavoitteita ensi kaudelle asetat henkilökohtaisesti?

Taso nousee varmasti todella paljon Ykköseen verrattuna. Omaa tasoa täytyy nostaa ja kyllä on oiva paikka päästä näkemään, että pystynkö nostamaan oman pelaamisen liigatasolle. Tavoitteeni on vakiinnuttaa paikka pelaavassa kokoonpanossa ja siinä lomassa tehdä myös pisteitä millä auttaa joukkuetta.

Sullekin sama kysymys kun aikaisemmillekin haastateltaville. Kenet Mäxeistä ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Ottaisin saarelle mukaan Herityn Migen, koska tiedän että silloin ei tulisi autiolla saarellakaan tylsää.