Jan Holm siirtyy Mad Maxin maalinsuulle

11.8.2017

Mad Max vahvistaa maalivahtiosastoaan, kun Jan Holm siirtyy Valkeakoskelle. Maan parhaisiin nuoriin futsalmaalivahteihin lukeutuva Holm valittiin viime kaudella U21 maajoukkueeseen torjuttuaan FC Halikon nuorten liigan Suomen mestariksi. Nyt edessä on hyppy miesten liigapeleihin, mutta hyvällä itseluottamuksella varustettu nuorimies on valmis kamppailemaan Mäxien ykköstorjujan paikasta.

Jan, siirryt Mad Maxin maalinsuulle ensi kaudeksi. Mad Max-kannattajia varmasti kiinnostaa, että mistä miehestä on kyse, joten kerropa vähän itsestäsi. Missä olet pelannut aikaisemmin ja mitkä ovat parhaimmat saavutuksesi?

Olen 18-vuotias miehenalku Forssasta. Olen pelannut juniorista asti viime kauden loppuun Someron Voiman organisaatiossa. Hienoimpia hetkiä ja suurimpia saavutuksia on varmasti viime kauden Suomen mestaruus U21 Futsal-Liigassa FC Halikon riveissä sekä ensimmäiset U21 maaottelut alkukeväällä Venäjällä. Kyseessä tosin ei ollut virallisia maaotteluita, kun vastassa oli seurajoukkueita, mutta hienoja tapahtumia joka tapauksessa.

Millaisin tavoittein ja odotuksin ensi kauteen?

Joukkueen auttaminen ja joukkueen pärjääminen tietysti on päällimmäisenä mielessä ja tärkeintä minulle. On turha kuitenkin kiistää, ettei oma peli ja oma kehittyminen olisi ollut isossa asemassa pohtiessani tulevan kauden joukkuettani. Uskon, että hyvällä venymisellä ja palasten loksahtaessa kohdilleen taistelemme pudotuspelipaikasta. Henkilökohtaisesti haluan ja aion taistella ykköstorjujan paikasta kynsin ja hampain. Uskon että Mad Maxissa minulla on mahdollisuus kehittyä pelaajana uudelle tasolle. Hirveä hinku ollut oikeastaan jo pitemmän aikaa päästä taas futsalparketeille ja onneksi se aika on nyt käsillä. Innoissani odotan kauden alkua, jotta pääsen tekemään töitä hyvän organisaation, taustojen sekä pelaajien kanssa.

Uudelta tulokkaalta ei nyt vielä tohdi kysyä Stig the Ghostwriterin tapaan kaveria autiolle saarelle. Kysytään sen sijaan, että osaatko yhtään arvata legendaaristen kettukarkkien merkitystä Mad Maxin tarustossa ja miksei nykyisyydessäkin?

Auts. Paha kyssäri. Koitin olla askeleen edellä ja selvitellä asiaa mutta selvyyttä en asiaan saanut. Toivottavasti asia selkiytyy kauden mittaan!