Sasu Nieminen jatkaa koskilaisten riveissä

28.8.2017

Mad Maxin runkopelaajiin jo useamman kauden ajan kuulunut Sasu Nieminen jatkaa koskilaisten riveissä myös tulevalla kaudella. Tyypillisesti pivotin paikalla viihtyvä sähäkkä hyökkääjä iski viime kaudella joukkueen kolmanneksi kovimmat tehopisteet lukemin 10 + 8. Niemisen osaaminen ei toki rajoitu vain hyökkäyspelaamiseen vaan aina kovaa taistelevan pelaajan puolustusvelvoitteet hoituvat myös.

Sasu, taas olis se aika kaudesta, kun aletaan laittaan tennaria kireelle ja tanssimaan parketilla. Millä miettein?

Hyvillä mielin lähetään! Kiva palata liigaparketeille ja nimen omaa Mäxien kanssa!

Kausi meni divarissa ja nyt taas paluu liigakentille. Millä eväillä Mad Max saadaan siellä myös pysymään? Ja minkälaisia odotuksia henkilökohtaisesti?

Haastetta tulee tulevalle kaudelle riittämään paljonkin, koska liigan ja divarin ero on yllättävänkin suuri. Uskon, että kovalla puolustuksella ja asenteella me tullaan aivan varmasti pärjäämään tulevalla kaudella. Tärkeimmät heput saatiin onneksi pysyyn joukkueen mukana ja ollaan saatu muutama uus jannukin rinkiin mukaan. Ja ihan hyvää pöhinää tehdään myös taustalla, että saatais vahvistusta monellekin paikalle. Henkilökohtaisesti ei sinänsä ole mitään isoja tavoitteita, kunhan joukkue pärjää. Pelaan kovaa, ärsytän vastustajaa ja teen siihen kylkee muutaman paunan. Siinä on aikalailla meikäläisen resepti.

Ja sama perinteinen lopetus eli kenen Mad Maxin kanssa lähtisit autiolle saarelle ja miksi?

Autiolle saarelle ottasin mukaan Tessun, kun se on niin hyvä tyyppi, mutta kun pitää valita Mäxeistä niin enköhän mä Miskan ottais. Se on sen verta ahkera kaveri niin Miska rakentas vartissa lautan, jolla tultais takaisin Koskiin. Paitsi jos kyseessä on Kanisaari, silloin voidaan uida pois.