Harri Matinaro teki sopimuksen Mad Maxiin

31.8.2017

Harri Matinaro pelaa tulevalla kaudella Mad Maxin riveissä. Matinaro vakuutti seurajohdon tryout-periodillaan tinkimättömällä treeniasenteellaan ja lupaavilla peliotteillaan. Sekä pelaaja että seurajohto olivat samaa mieltä, että Mad Max on tulevalla kaudella oikea paikka Matinarolle nousta liigamitat täyttäväksi pelaajaksi.

Moro Harri! Olet solminut Mad Maxin kanssa sopimuksen. Kerropas vähän kuka olet ja mistä tulet?

Morjes. Olen Harri Matinaro 20-v Forssasta. Viimeiset kolme kautta treenaillut SoVon liigaporukan kanssa ja saanut myös muutamia liigaminuutteja. Pelejä on kertynyt miesten Ykkösessä, Kakkosessa ja Kolmosessa runsaasti. Parhaimpana saavutuksena itselläni on kauden 2016-2017 U21-vuotiaiden Suomen mestaruus Fc Halikon riveissä, jossa myös nykyinen Mad Max -maalivahti Jan Holm torjui palloja.

Minkälainen pelaaja olet ja minkälaisia tavotteita sulla on ensi kaudelle?

Pelaajana vahvuuteni on joukkuepelaaminen. Oma futsaltietous kasvoi runsaasti SoVossa, kun Tomi Tuominen saapui valmennusryhmään. Pelasin Tuomisen alaisuudessa myös Halikossa. Henkilökohtaisena tavoitteenani on saada peliminuutteja ja oppia paremmaksi pelaajaksi. Yhtenä suurimpana tavoitteenani on päästä joukkueena pitkälle. Vähimmäistavoite on varmasti sarjapaikan säilyttäminen, mutta playoffseihin pääseminen on täysin realistinen tavoite mielestäni.

Osaatko sinä kertoa mikä merkitys kettukarkeilla on Mäxien historiassa?

Kettukarkit.. Holmin kanssa tätä jo pähkäiltiin. Mäxeillä on pitkä historia, kuten kettukarkeilla. En muuta tähän hätään keksi.